Afla cum sa setezi timpul de plecare si de sosire in Google Maps

/ Stirile Editiei, Tehnologie, Tutoriale / 5247 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Aplicatia Google Maps este o optiune excelenta pentru a descoperi unde trebuie sa ajungi, traseul, cat si timpul necesar pentru a ajunge in acea locatie. Insa calcularea corecta a orei de plecare pentru a ajunge la timp ramanea in sarcina noastra. Din fericire, acum Google Maps poate face si acest lucru.

Google Maps este poate cea mai la indemana varianta pentru a cauta o adresa si pentru a iti seta un traseu al locurilor in care trebuie sa ajungi, chiar daca acest lucru presupune ca trebuie sa faci mai multe opriri. De asemenea, Google isi imbunatateste serviciile in permanenta, prin adaugarea functiilor de navigare sau pentru a te ajuta sa gasesti mai usor punctele de incarcare pentru masini electrice.

Marele dezavantaj a fost intotdeauna ca nu stiai exact ora la care sa pleci pentru a ajunge la timp undeva, daca foloseai aplicatia pentru Android, si nu versiunea pentru Desktop.  Dupa ultimul update al aplicatiei, poti seta o ora de plecare sau o ora de sosire pentru a iti trimite o notificare in momentul in care trebuie sa pleci.

 

Cum faci setarile?

In primul rand, introduci in aplicatie adresa de unde vei pleca si adresa de destinatie. Apoi click pe meniu:

Apoi click pe “Set depart & arrival time” (Seteaza ora de plecare / sosire)

Pasul urmator este sa setezi ora si ziua cand vrei sa pleci spre sau sa ajungi la adresa dorita.

Acum vei putea vedea estimarea de timp bazata pe datele introduse. Daca doresti sa faci o modificare, poti deschide din nou optiunile la un click pe sageata de langa ora de sosire.

Poti folosi aceste informatii drept ghid pentru urmatoarea ta destinatie, in special daca ai de facut drumuri lungi. Cu toate acestea, conditiile de drum se schimba rapid, asa ca e bine sa iti rezervi un interval mai mare de timp decat cel estimat, in cazul in care traseul va dura mai mult.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.