Inca se poate face update la Windows 10

/ Stirile Editiei / 2357 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

MWF_Production_Assets_Windows_2

Dupa cum stiti, cei de la Microsoft au incheiat perioada de update gratuit pentru sistemul de operare Windows 10 acum ceva timp.

Chiar daca aceasta perioada oferita publicului s-a incheiat, dezvoltatorii au lasat pe site-ul oficial o metoda prin care utilizatorii inca pot sa treaca la noua versiune a sistemului de operare complet gratuit.

Singurul lucru pe care dumneavoastra trebuie sa il faceti este sa descarcati un fisier executabil.

de pe site-ul celor de la Microsoft, iar upgrade-ul va incepe fara niciun fel de plata sau verificare.

Microsoft a declarat ca nu va impune un termen limita pentru aceasta perioada de prelungire a update-ului, evident, dorindu-si cat mai multi utilizatori pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

In acelasi timp, nu trebuie sa uitam de cele doua mari update-uri planificate pentru anul 2017 (Redstone 2 si Redstone 3) dar nici de update-ul aniversar pentru un an de la lansarea oficiala pe piata a  lui WIndows 10. Aceste update-uri vor aduce imbunatatiri pentru Cortana, Windows Ink, extensii Microsoft Edge si multe alte facilitati.

Cei care au Windows 10, vor primi toate aceste update-uri complet gratuit.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.