Logitech lanseaza cel mai performant mouse de gaming de pana acum

/ Stirile Editiei, Gadgeturi / 3159 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

pro-gaming-mouseCei de la Logitech vor lansa un nou mouse de gaming dedicat tuturor competitorilor de la concursurile de eSports.

Modelul Logitech G Pro Gaming Mouse va avea cel mai performant senzor optic, memorie interna pentru rularea in cele mai bune conditii pe sistemele turneelor si butoane cu sistem de tensionare pe baza unui arc ce asigura o autonomie de pana la 20 de milioane de clickuri.

“Beneficiul de a lucra cu jucatori de eSports este ca acestia ne vor spune intotdeauna ceea ce prefera si cel mai important lucru, ce nu agreeaza la dispozitivele cu care joaca. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesionistii au iubit mai mult la G100 și G303 si a rezultat un mouse care suntem siguri ca le va satisfice cerintele”

Ujesh Desai, vice-presedinte si manager general Logitech, departamentul Gaming.

Conceptul acestui mouse are la baza arhitectura modelului G100, careia i s-a adaugat viteza si precizia modelului G303.

Senzorul optic avansat permite mouse-ului sa atinga pana la 12 000 de DPI si va veni prevazut cu un buton pentru setarea gradului de sensibilitate.

Designul mouse-ului este deosebit de atractiv si ofera jucatorului confortul necesar in competitii. Suprafata acestuia este tratata cu un strat special pentru a mari aderenta butoanelor.

Acest model va fi disponibil in zona europeana incepand cu luna septembrie a acestui an.

Puteti precomanda mouse-ul de pe site-ul celor de la Logitech  pentru suma de 79.99 dolari.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.