Ford este prima companie care a testat autoturismele autonome in Washington, DC

/ Tehnologie, Stirile Editiei / 1937 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Washington, DC a făcut în ultima perioadă pași inspre a controla autoturismele autonome, dar acum va vedea în cele din urmă aceste mașini. Ford și partenerul său, Argo AI, au dezvăluit planurile de a testa vehiculele lor autonome in capitala SUA, urmând ca acestea sâ poate fi disponibile spre vânzare din 2021. Duo are deja mașini in curs de realizare și va petrece anul viitor extinderea flotei sale de testare până când va opera toate cele opt secții. Este posibil ca unul dintre aceste autoturisme sa poată fi văzut lângă National Mall.

Compania Ford colaborează cu oficialii locali și speră să creeze locuri de muncă în zonă. Colaborează cu DC Infrastructure Academy din Sectia 8 pentru a instrui operatorii de vehicule care vor supraveghea mașinile, în timp ce eforturile din Sectia 7 vizează recrutarea de tehnicieni. Centrul de operații al Ford va sta în Sectia 5.

Extinderea vine la doar cateva luni dupa ce Ford a efectuat testele de auto-conducere in Miami, desi acestea au inceput cu soferii la volan.

Într-o anumită măsură, acest lucru este posibil datorită conducerii orașului. Primarul Muriel Bowser a susținut roboții de livrare a alimentelor și alte inițiative de transport. Cu toate acestea, există un puternic stimulent politic pentru lansarea la Washington. Ford lucrează la un plan de vânzări pentru autoturismele autonome de la intrarea în fața congresului – politicienii vor putea vedea tehnologia pe care legile și regulamentele lor sunt menite să le controleze. De asemenea, ar putea servi ca formă de publicitate pentru mulți turiști care vizitează orașul.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.