Facebook va permite adaugarea unui melodii preferate in profilul personal, asa ca ne putem preface ca Myspace nu a disparut niciodata

/ Internet / 7939 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Facebook, deci nici pana acum nu a ezitat sa se inspire de la concurenta, de data aceasta se va intoarce usor in timp, cu ultima sa actualizare.

Reteaua sociala lucreaza la o noua functie care va va permite sa adaugati melodii în profilul dvs. de pe Facebook, ceea ce va genera inevitabil comparatii cu rivalul original Facebook: Myspace.

Noua functionalitate, pe care Facebook intentioneaza sa o lanseze in curand, va permite utilizatorilor sa adauge melodii în profilurile lor. Aceste melodii vor aparea fie intr-o sectiune dedicata „muzicii”, fie in partea de sus a profilului, daca se opteaza pentru a „fixa” o melodie.

Persoanele care va acceseaza profilul vor putea apoi sa asculte o parte a unei melodii si sa vada fotografii ale artistului. Aceste melodii vor avea de asemenea link catre pagina de Facebook a artistului. Vor fi disponibile milioane de melodii, dupa cum anunta Facebook (este acelasi catalog de muzica disponibil prin intermediul Instagram Stories), desi nu este clar cat timp va dura implementarea acestei functionalitati.

Dar cel mai interesant aspect legat de aceasta noua caracteristica este cât de similara este cu cea care a fost populara pe Myspace cu mai mult de 10 ani in urma. Au existat mai multe variante de playere muzicale pentru profilele Myspace, cu posibilitatea de a include o melodie (sau o selectie de melodii) in profil, a fost o caracteristica foarte populara.

Facebook extinde, de asemenea, noi caracteristici muzicale in Stories. La fel ca muzica din Instagram Stories, Facebook Stories va putea sa faca legatura cu muzica prin intermediul unui nou sticker muzical.

Compania isi actualizează, de asemenea, functionalitatea Musical.ly, numită LipSync Live, cu suport pentru versuri (facandu-l mai mult ca o caracteristica karaoke, care a fost detaliata la inceputul acestui an).


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.