Incercati Google Contributor! Scapati de advertoriale plictisitoare

/ Internet, Marketing Online / 2182 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Sigur ca, in incercarea de a obtine sume suplimentare de bani din gestionarea de site-uri, optiunea gazduirii de publicitate este consacrata.

Google ofera o alta varianta, care nu implica neaparat eforturi de advertising, de cele mai multe ori, nepotrivite si uneori frustrante.

Utilizand optiunea denumita Google Contributor oricine are posibilitatea de a utiliza o anumita suma de bani, lunar, ceea ce inseamna din partea dumneavoastra ca va doriti sa vedeti mai putine reclame pe net, si ca decizia de a sustine financiar un site in detrimentul celuilalt, va apartine.

CONTRIBUTOR2Ramane sa decideti suma  cu care doriti sa sustineti site-ul/rile respective, dar tineti cont de faptul ca suma cu care decideti sa contribuiti este in directa concordanta cu nivelul de scadere a reclamelor pe site-urile respective, Google contributor oferindu-va posibilitatea investirii de sume intre 2-10 $.

Cum functioneaza sistemul?

In momentul in care accesati un site, subscriptia lunara despre care discutam mai devreme, liciteaza practic in contul dumneavoastra pe piata advertorialelor, avand posibilitatea de a castiga dumneavoastra spatiul licitat, in detrimentul celorlalti participanti.

Care sunt avantajele?

  1. sustineti site-urile care va plac fara sa fiti nevoit/a sa faceti nici un gest suplimentar, impulsionand astfel site-urile care va intereseaza, aratand aprecierea dumneavoastra
  2. veti avea parte de mai putine advertoriale pe site-urile preferate, parte din spatiul alocat reclamelor fiind destinat contributorilor Google,
  3. veti decide ce anume se va posta in spatiile astfel eliberate prin contributia dumneavoastra,  contribuind activ la aspectul general al site-ului preferat

Practic situatia este similara achizitionarii de spatii personale, in locul reclamelor de pe site-urile preferate de dumneavoastra. Acolo puteti amplasa adrese utile, liste de evenimente, practic tot ce considerati ca va intereseaza, dar puteti pur si simplu amplasa imagini care va definesc, natura, familia, etc.

Puteti deschide astfel, spatii private in oricate site-uri doriti, puteti sa va inscrieti imediat si puteti sa sustineti oricate site-uri considerati necesar, prin contributie lunara.

In momentul in care ati aderat la Google Contributor, veti primi o lista cu site-urile pe care le sustineti si sumele cu care contribuiti la sustinerea acestora.

Daca publicitatea va scoate din minti, daca aveti ceva de spus oricand si oriunde, incercati Google Contributor. Este fun, permisiv si interesant.

contributorDin punctul de vedere al posesorului de site, daca doriti sa va inscrieti in sistemul Contributor, nimic mai simplu.

In conditiile in care gazduiti deja Google Ads pe site-ul dumneavoastra, este foarte probabil sa nu fie necesara nici o modificare, site-ul fiind deja compatibil cu Contributor, in caz contrar, incepeti cu unul dintre produsele Google AdSense sau DoubleClick for Publishers, dupa care, Contributor nu va mai avea nici o problema sa ruleze.

Atentie, deocamdata aceasta aplicatie nu este utilizabila decat pentru site-uri apartinand Statelor Unite, si pentru utilizatori care detin carduri la orice banca de pe teritoriul american, iar pentru dispozitivele mobile, Contributor este functional, mai putin pentru telefoane.

Pentru ca vizitatorii dumneavoastra sa poata sa afle ca au posibilitatea de a contrbui pe site, este suficient sa afisati badge-ul specific.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.