WWDC- conferinta dezvoltatorilor Apple, asteptari versus realitate.1

/ Evenimente IT, Software, Stirile Editiei / 3524 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Inceputa ieri noapte, Conferinta Dezvoltatorilor Apple, gazduita, ca de obicei in San Francisco, a suscitat interesul diferitelor categorii de pasionati de IT, care au incercat in repetate randuri sa prognozeze surprizele pe care Apple le va dezvalui cu acest prilej.

In cele ce urmeaza va vom prezenta in paralel, cele mai optimiste  supozitii fata in fata cu „realitatea de pe teren”.

 iOS 9

Toata lumea a stiut, fara sa aiba vreun motiv din partea organizatorilor, faptul ca Apple va folosi conferinta pentru lansarea  celei de-a noua versiuni iOS pentru iPhone si iPad, despre care se presupune ca va aduce mai multa stabilitate, performanta si securitate platformei de operare, presupunandu-se a se reitera povestea cu OS X Snow Leopard , care a remodelat OS X Leopard.

wwdc1Recunoscuta a fi o firma cu dezvoltare agresiva, care ne-a obisnuit cu lansari majore anuale, in diferite domenii, Apple se asteapta a-si imbunatati performantele platformelor software cu mai multa grija, reducand neplacerile update-urilor in cascada de pana acum.

Asa cum toata lumea a remarcat pana la aceasta ora, iOS 9 aduce imbunatatiri substantiale, versiunilor anterioare, ocupandu-se de partea de petrecerea timpului liber,  de vacante,  de stocarea fotografiilor, harti, trasee, informatii cu privire la rute, trafic, s.a.

Siri devine  un ajutor de nadejde ca si agenda mobila, care poate procesa informatii de genul” Siri, aminteste-mi sa ud florile cand ajung acasa”, devenind capabil sa coreleze locatia, cu momentul si cu informatia care este necesar a fi furnizata.

iOS 9 probabil va fi pe piata impreuna cu noile iPhone-uri in septembrie anul acesta.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.