WWDC- conferinta dezvoltatorilor Apple, asteptari versus realitate.2

/ Stirile Editiei / 2731 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Apple a lansat la inceputul acestei luni, primul sau Homekit, aplicatie despre care am discutat deja aici, si de care cei de la Apple sunt foarte mandrii.

hkAplicatia este conceputa sa comunice cu Siri, programul care a devenit rapid foarte util si apreciat de consumatori, permitand comenzi vocale simple pentru actiuni complexe, cum ar fi verificarea securitatii locuintei, atat din punct de vedere al protectiei impotriva efractiei, cat si din punct de vedere al opririi functionarii aparaturii electrocasnice, eventual uitate in priza, de exemplu.

 La WWDC,  Apple a declarat ca este deja pregatita sa faca un pas inainte pentru transformarea aplicatiei intr-una user-friendly, in care sa se poata vizualiza elementele intr-o camera virtuala, pentru a permite utilizatorului sa le gestioneze mai usor, aplicatia, chiar daca nu foloseste elemente create de Apple.

HomeKit utilizeaza deja iOS 9, insa la aceasta ora, este abia in teste, si nu a fost gata pentru lansarea oficiala al WWDC 2015, in schimb Apple a venit cu o versiune imbunatatita a lui Siri, care ar trebui sa compenseze asteptarea de cateva luni pentru lansarea oficiala a acestei versiuni de HomeKit.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.