Noi laptopuri de la Dell

/ Stirile Editiei / 2367 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dell va lansa o noua linie de laptopuri dedicate satisfacerii cerintelor si nevoilor micilor afaceri. Este vorba despre modelele Vostro 14/15 5000 si Vostro 15 3000 care sunt dezvoltate pentru a creste productivitatea multumita accesibilitatii si securitatii lor.

Vostro 14/15 5000

vostro_monet-pdp-polaris_features_02Modelul Vostro 5000 ofera un design elegant datorita invelisului metalic care este disponibil intr-o gama larga de culori, iar portabilitatea nu reprezinta o problema pentru acest laptop intrucat are o grosime de 18.5 mm si o greutate de 1.59 kg.

Cei de la Dell au dorit sa creeze o generatie de sisteme care sa satisfaca cererile si celui mai pretentios utilizator. Astfel, au dotat laptopul cu un procesor Intel i7 din generatia 6, 4GB memorie video GDDR 5, 16 GB memorie RAM, un hard-disk de 1TB sau un SSD de 256 de GB. La cererea clientului, dispozitivul se poate dota cu un disc dual HDD plus SSD pentru stocare suplimentara. Gradul de securitate este deosebit de ridicat, intrucat ofera siguranta hardware si stocare pentru chei de criptare cu hardware TPM 2.0. Este deosebit de fiabil datorita porturilor HDMI, VGA si USB.

Vostro 5000 va fi disponibil in versiunea de 14 sau 15 inch.

Vostro 15 3000

originalpngEste un laptop care ofera un grad ridicat de securitate si are o configuratie care ajuta cresterea productivitatii firmelor cu buget redus.

Vostro 3000 este disponibil doar in varianta de 15 inch si are un design elegant si o constructie care il face deosebit de portabil. Performanta acestuia este data de un procesor Intel i5, hard-disk HDD de pana la 1 TB sau SSD de 256 de GB,  memorie video de pana la 2GB, 8GB memorie RAM si nenumarate optiuni grafice si de securitate.

Dotari suplimentare: TPM 2.0 hardware care asigura securitatea la nivel comercial, ecran FHD, cititor de amprenta built-in cu Windows Hello, precum si porturi HDMI, VGA si USB.

Aceste modele vor reprezenta un rival pe masura laptopurilor de pe piata actuala, insa deocamdata nu se stie o data aproximativa a lansarii acestora.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.