Valiant Hearts: The Great War

/ Stirile Editiei / 1462 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Multe jocuri video au avut la baza reconstituirea razboaielor care au marcat lumea la nivel mondial.

Actiunea din Valiant Hearts: The Great War se desfasoara in perioada Primului Razboi Mondial, dezvoltatorul punand accent pe relatarea povestii a unor personaje fictive prinse in conflictul mondial.

valiantDesi este un joc bazat pe reconstituirea Primului Razboi Mondial, jucatorul nu are ca scop sa impuste fiecare inamic ce ii iese in cale, ci este un joc de tip puzzle.

Jocul promite multe avand in vedere cele de mai sus si faptul ca efectele grafice sunt asigurate de UbiArt Framework.

Povestea acestui joc incepe chiar din momentul inceperii razboiului, iar in aceasta faza sunt prezentate marile puteri ale Europei (in frunte cu Germania) si celelalte tari care au fost implicate. Dupa aceasta scurta prezentare isi face aparitia in poveste Karl, un cetatean  german, care este casatorit cu o frantuzoaica, Emilie si au impreuna un baiat care este deportat in Germania in momentul in care Karl este recrutat in Armata Franceza.

Jocul nu are la baza violenta, ci te determina sa iti folosesti gandirea pentru a parcurge fiecare etapa a povestii.

Jocul este un puzzle veritabil, iar datorita dificultatii sale, in cazul in care te blochezi la un anume nivel, dispui de un set de indicii care te vor ajuta sa termini nivelul.

Valiant Hearts: The Great War ofera o experienta de joc nemaipomenita, iar complexitatea acestui joc te va “tine in priza” pe toata durata povestii.


Alte articole din aceeasi sectiune