Cum modific aplicatia prestabilita pentru trimiterea de SMS-uri?

/ Stirile Editiei, Telefoane mobile, Tutoriale / 9749 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Spre deosebire de IOS, Android permite folosirea altor aplicatii pentru indeplinirea unor functii, cum ar fi trimiterea de mesaje. Vezi in continuare cum sa setezi o aplicatie noua ca aplicatie implicita pentru trimiterea SMS-urilor.

Mai intai, va trebui sa descarci din Play Store aplicatia pe care doresti sa o folosesti. Sunt numeroase aplicatii pentru trimitere de mesaje din care poti alege. Textra SMS este o alegere populara si o vom folosi ca exemplu in pasii urmatori.

Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei alese, sunt doua posibilitati pentru a o seta ca aplicatie implicita. Poti face asta direct din aplicatie, in momentul in care o folosesti pentru prima data, sau poti modifica setarea ulterior din setarile telefonului.

 

Setare ca aplicatie implicita de trimitere SMS-uri la prima utilizare a aplicatiei

Deschide aplicatia si treci de setarile initiale, cum ar fi sa dai click pe “Start using Textra” si sa accepti permisiunile necesare.

Imediat dupa acesti pasi, vei vedea un buton in partea de jos cu mesajul de a face aplicatia implicita pentru functia de trimitere mesaje. Apasa pe buton, si apoi pe DA, pentru a confirma.

Acum Tetra SMS este aplicatia implicita pentru trimiterea de mesaje. Aproape toate aplicatiile iti vor arata la prima folosire o notificare pentru a le seta ca implicite pentru functia respectiva. Pentru aplicatiile care nu afiseaza aceasta notificare, sau pentru aplicatiile deja instalate in telefon pe care vrei sa le setezi ca implicite, foloseste metoda urmatoare.

 

Schimba apicatia prestabilita pentru trimiterea de mesaje din setarile telefonului

Incepe prin a intra in setarile telefonului tau.

In lista de setari, trebuie sa o cauti pe cea denumita Default Apps. Avand in vedere ca fiecare producator de telefoane mobile organizeaza diferit setarile, iti recomandam sa folosesti functia de Search.

In cadrul setarilor Default Apps, alege optiunea SMS app sau Messaging.

Aici vei vedea o lista de aplicatii care suporta trimiterea de SMS-uri. Selecteaza aplicatia pe care doresti sa o setezi ca implicita (Textra in cazul nostru).

Felicitari! Ai schimbat cu succes aplicatia prestabilita pentru trimiterea de SMS-uri din telefonul tau cu Android.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.