BenQ lanseaza un monitor pentru fotografii profesionisti

/ Stirile Editiei, Tehnologie / 2182 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

BenQBenQ a anuntat de curand lansarea pe piata a modelului SW320, un monitor destinat in special fotografilor profesionisti dar si celor care isi doresc o experienta de utilizare mai profesionista fata de monitorul actual.

BenQ SW320 are un display cu rezolutie 4K si diagonala de 31.5 inch. Acesta acopera 99% din paleta de culoare Adobe RGB, sRGB, DCI-P3, Rec. 709 datorita gamutului extins a ecranului IPS de 10 biti. Multumita unui LUT 3D de 14 biti acesta ofera o reproducere cat mai precisa a culorilor redate si reduce semnificativ intarzierea la afisare prin scaderea timpului alocat realizarii corectiilor.

Specificatii tehnice:

  • Certificare Technicolor
  • Acoperire de pana la 99% pentru paleta Adobe RGB
  • Modul GamutDuo si moduri Black and White cu functii avansate
  • Optiuni avansate de calibrare a experientei de utilizare prin functia BenQ Palette Master si un colorimetru
  • Functia Brightness Uniformity asigura o experienta vizuala profesionala deoarece obtine o iluminare clara si continua a ecranului pe tot parcursul utilizarii
  • Controller-ul Hotkey Puck ofera utilizatorului o modalitate rapida de ajustare a modului de culoare
  • In pachet este prevazut si un shading hood care are rolul de a anula o mare parte din lumina ambientala si poate fi folosit atat in modul portret cat si in modul lanscape

Acest monitor se bucura, de asemenea, si de o conectivitate variata. El este prevazut cu un port HMDI, un port Displayport si Mini Displayport 1.4, un slot USB 3.0 si cititor pentru carduri de memorie Micro SD. Datorita acestora vor exista probleme de compatibilitate pentru sisteme Mac sau configuratii Windows cu placi video de ultima generatie.

BenQ SW320 reprezinta performanta companiei noastre in materie de redare exacta a culorilor. Monitorul HDR, prevazut cu gamut de culoare extins, duce redarea imagistica la un nou nivel, fiind o solutie chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori din domeniul fotografiei.

-Conway Lee, presedintele companiei BenQ

Monitorul BenQ va fi disponibil la partenerii si distribuitorii oficiali BenQ din Romania la un pret estimativ de 7450 de lei. Mai multe informatii despre tehnologia acestui monitor si o prezentare mai detaliata va invitam sa aruncati o privire pe site-ul oficial BenQ


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.