Samsung Galaxy Note 7 revine pe piata

/ Stirile Editiei, Telefoane mobile / 2454 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

note7Samsung Galaxy Note 7 a fost, fara doar si poate, cel mai performant phablet lansat pe piata pana in momentul de fata. Acesta ar fi putut fi nominalizat telefonul anului 2016 daca nu ar fi inceput sa explodeze, lucru care i-a obligat pe dezvoltatori sa opreasca linia de productie si sa solicite returnarea tuturor dispozitivelor vandute.

Se pare, totusi, ca dupa 6 luni de la nefericitul eveniment, cei de la Samsung au confirmat zilele trecute niste zvonuri cu privire la reintroducerea pe piata a modelului Note 7. Telefonul va veni intr-o versiune mult mai sigura, cu mici modificari care vor preveni incidentele nedorite.

Desi nu cunoastem in momentul de fata un pret estimativ al telefonului sau data acestuia de lansare, suntem in schimb absolut siguri ca gadgetul va reveni pe piata in cel mai scurt timp. Nu stim insa ce impact va realiza acest telefon in randul utilizatorilor, datorita experientelor din trecut. Telefonul nu beneficiaza de upgrade-uri considerabile, iar singurul compromis fata de modelul original este legat de autonomie, intrucat bateria va fi miscorata pentru a preveni aprinderea acesteia.

Samsung a primit o lovitura grea in momentul in care a realizat ca trebuie sa opreasca linia de productie si sa inapoieze banii pentru toate exemplarele vandute, nemaivorbind de reclama negativa care mai mult ca sigur i-a redus considerabil numarul de utilizatori. De aceea, dezvoltatorii si-au revizuit departamentul de verificare si ne asigura ca absolut toate telefoanele din stoc vor trece printr-o serie de teste severe pentru a decide daca terminalele se vor putea pune in vanzare. Mai mult, compania sud-coreeana a inceput colaborarea cu o firma specializata in dezasamblarea telefoanelor in masa pentru a putea recupera cat mai multe componente din modelele Note 7 aflate in procesul de reciclare.

Inca nu stim daca Note 7 va fi disponibil la nivel global, intrucat este un subiect destul de delicat care va depinde in mare parte de autoritatile locale si distribuitorii din fiecare zona pentru a se permite comercializarea telefoanelor refurbished. In Statele Unite deja s-a anuntat ca telefonul nu va fi comercializat.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.