Lenovo sfideaza piata

/ Hardware, Stirile Editiei / 3153 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Declarat un laptop pentru efectuarea operatiunilor comune, de intensitate scazuta, B50-30 de la Lenovo, era de asteptat sa fie un dispozitiv care sa ofere un minim de facilitati la un pret lejer, probabil sub piata, insa nimeni nu s-a asteptat la circa 334$, pretul de lansare.

Acest pret atat de favorabil, scoate lejer din competitie orice laptop de acest gen, Lebovo asigurandu-si o piata destul de vasta cu acesta  (Toshiba are versiunea Satellite C50 la 403$, iar HP a adus pe piata Pavilion TouchSmart la aproape 600$).

lenovo3Cu toate acestea, laptopul de la Lenovo nu arata ca unul ieftin, carcasa fiind de plastic mat, exteriorul elegant, designul modern, fara multe detalii, dar elegant.

Tastatura este buna, ergonomica, produsa de Scrabble, ecranul tactil este destul de sensibil si ceva mai mare decat la celelalte modele din aceeasi categorie de pret.

Procesorul Celeron nu este un monument de viteza, insa Lenovo declara clar faptul ca laptopul este destinat unor activitati usoare, programe mai complexe, blocand procesorul . Din acest motiv si perioada de incarcare a programelor este mai lunga. Din pacate, nu este un bun partener de joaca, jocurile mai complicate nu pot fi accesate .

Reducerea pretului de cost a impus scaderea performantelor display-ului, a luminozitatii scazute a acestuia, iar conectivitatea nu este punctul sau forte.

Bateria este foarte buna, mult superioara competitorilor din piata, astfelincat, per ansamblu, daca va doriti un laptop pentru activitati zilnice, usoare, B50-30 este o alegere comoda.

 

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.