Cum iti transformi pc-ul in smartphone

/ Gadgeturi, Download / 5922 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Oata cu revolutia dispozitivelor  prin care se acceseaza internetul, cu deplasarea consumatorilor de net catre dispozitive din ce in ce mai portabile si mai mici, batranul PC, dotat cu ultima versiune de Windows se pare ca ramane cumva, in urma, dezvoltatorii considerand ca ating un segment suficient de important de piata prin simpla elaborare de versiuni iOS sau Android pentru orice noua aplicatie.

In aceste conditii, Windows Store devine pe zi ce trece mai sarac si mai imbatranit.

Ca sa se rezolve odata pentru totdeauna aceasta problema, BlueStacks App Player, aplicatie conceputa de firma infiintata acum 6 ani de catre Rosen Sharma in San Francisco, va ofera posibilitatea de a rula sute de aplicatii Android pe PC-ul dumneavoastra fara mari complicatii.

Trebuie totusi sa va avertizam de faptul ca nu neaparat toate aplicatiile Android sunt compatibile cu BlueStacks App Player.

Pe langa faptul ca va ofera deliciul utilizarii unui display mai mult decat suficient pentru aplicatiile pe care le doriti rulate, BlueStacks App Player este de asemenea utila dezvoltatorilor care reusesc astfel sa bage in seama, cu costuri minime si computerul sau laptopul, nu doar tableta si telefonul.

BlueStacks App Player va ajuta sa testati si sa controlati aplicatiile Android deja instalate pe dispozitiv.

Din pacate, nici o aplicatie nu va fi in stare sa transforme PC-ul dumneavoastra intr-un dispozitiv cu touch screen, dar marea majoritate a aplicatiilor  cele mai utilizate se pot gestiona si fara touch screen, asa ca va recomandam deocamdata sa downloadati gratuit aplicatia BlueStacks App Player de la butonul de mai jos:

BlueStacks App Player pentru Windows- link oficial
BlueStacks App Player pentru Windows, descarcare de pe site-ul oficial

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.