Logitech G402 Hyperion Fury, cel mai rapid mouse din lume

/ Stirile Editiei / 1319 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Orice amator de jocuri tip shooter ar trebui sa-l aiba.

Logitech G402 Hyperion Fury dispune de o noua tehnologie cu senzor, Fusion Engine, marca Logitech. Aceasta tehnologie se remarca prin faptul ca poate detecta pana la 12 metri pe secunda (IPS).

Inginerii de la Logitech au rezolvat in sfarsit o problema foarte des intalnita la jocurile shooter: mouse-ul nu detecteaza miscarile rapide. Viteza de tracking a acestui dispozitiv este inegalabila, intrucat Logitech a imbinat tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop pentru a putea realiza acest lucru.

mouseLa baza tehnologiei Fusion Engine se afla un procesor ARM pe 32 de biti care asigura acuratetea trackingului miscarilor care depasesc viteza de 12 metri pe secunda.

Design-ul exterior al mouse-ului este special proiectat pentru realizarea miscarilor rapide.

Acuratetea acestui mouse este asigurata de tehnologia Delta Zero, care permite accesarea instanta a 4 setari DPI, iar utilizand soft-ul Logitech Gaming Software se poate introduce o a 5-a setare DPI. Rezolutia poate fi ajustata de la 240 DPI pana la 4000 DPI, astfel amatorii de jocuri tip shooter vor dispune de o noua experienta de joc, in care timpul de reactie nu este marit datorita mouse-ului.

Acest dispozitiv dispune de 8 butoane care pot fi programate pentru diferite actiuni cu ajutorul Logitech gaming Software.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse este prezent pe piata europeana inca de la inceputul lunii august si este la un pret recomandat de 59,99 de euro.


Alte articole din aceeasi sectiune