Lockitron revolutioneaza cheia- Lockitron Bolt

/ Stirile Editiei / 2449 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Cheia este un elemnt atat de des utilizat, atat de comun si totusi atat de putin evoluat in ultima vreme. Lockitron  aduce cheia pe telefonul dumneavoastra- incuietoarea inteligenta Lockitron BOLT.

 

De multe ori, stand in intuneric in fata usii, incercati sa ghiciti pozitia broastei sau a yalei, dar si cheia care va poate ajuta sa ajungeti in linistea locuintei dumneavoastra. Alteori, in cazul in care aveti o multime de chei, vi se pare atat de greu sa le purtati in buzunare, incat preferati sa renuntati complet la a purta vreo cheie  si  alocati un raft intreg la serviciu, ascunderii cheilor atat de stresante.

 

Pornind de la premisa faptului ca aceste chei sunt niste obiecte atat de utile, insa atat de incomod de gestionat, Lockitron a adus pe piata un dispozitiv denumit Bolt, la modesta suma de 99 $, incuietoarea inteligenta, capabila sa comunice cu telefonul dumneavoastra prin Bluetooth.

Pentru aceasta este necesara doar descarcarea unei aplicatii pe telefon, aplicatie care, la apropierea de casa este capabila sa comande descuierea usii .

 

 

Sunteti plecati din localitate si tocmai au sunat socrii sa va anunte ca sunt in fata intrarii si ca au vrut sa va faca o vizita-surpriza? Oricat v-ar tenta sa faceti cale-intoarsa pentru a-i intampina cum se cuvine, nu mai este acum necesar. Pentru inca 49$, puteti achizitiona adaptorul Wi-Fi, pe care sa il conectati la pc PC-ul dumneavoastra si care este, de asemenea, capabil sa transmita solicitarea de a descuia usa, sistemului Lockitron BOLT, astfel incat, oriunde v-ati afla puteti descuia fara probleme usa prietenilor, puteti verifica faptul ca ati incuiat usa la plecare, sau daca nu ati facut-o, o puteti face acum ( de cate ori nu vi s-a intamplat sa uitati daca ati incuiat sau nu usa la plecare?), iar daca prietenii dumneavoastra vor parasi locuinta chiar si pentru o mica plimbare in oras, puteti verifica faptul ca usa este incuiata, sau o puteti incuia in locul lor.

Daca aveti cumva o menajera care are un program regulat de  lucru acasa la dumneavoastra, puteti seta incuietorile din casa dumneavoastra pentru a permite accesul restrictionat in anumite zone, atunci cand nu sunteti acasa.

 

Aveti persoane angajate sa va plimbe catelul, dar nu doriti sa il plimbe prin casa dumneavoastra  si nu aveti cum sa lasati pe cineva acasa pentru a fi sigur ca atunci cand intra sa ia patrupedul sau lesa, nu ia in acelasi timp si televizorul, apelati la Lokitron BOLT. Este metoda cea mai sigura de a spune ” pe aici nu se trece”.

 

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.