Kraftwerk, autonomie la purtator

/ Gadgeturi, Hardware / 2572 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Pentru a scapa de neplacerea de a ramane fara baterie in zone unde este inaccesibila reteaua electrica, Kraftwerk va propune solutia lor-gazul de bricheta.

 

De nenumarate ori va aduceti aminte ca ati uitat sa reincarcati bateria telefonului inainte de a pleca de acasa, ca aveti multa nevoie de el (in acest moment telefoanele nu mai sunt utilizate doar pentru apeluri voce, ci unele dintre cele mai frecvente utilizari ale lor sunt ca si aparate de fotografiat, camere de filmat, mini-computere, radio-uri si playere, GPS-uri, ca sa nu mai spun ca iti poti regla de la distanta temperatura in dormitor sau deschide usa musafirilor cat timp esti plecat, poti aprinde luminile pe peluza si alte asemenea mici detalii).

 

Ca sa respecte o moderna lege a lui Murphy, atunci cand nu ai baterie le telefon, de cele mai multe ori nu ai priza in preajma, nu ai timp sa lasi telefonul in priza, sau nu stai intr-un loc mai mult de cateva minute.

Ce se poate face in acest caz? Kraftwerk vine cu solutia de a folosi un alt fel de baterie externa, care utilizeaza benzina usoara sau gazul de bricheta.

 

 

Pare incredibil, insa, acest tip de incarcator utilizeaza gazul de bricheta (care poate fi chiar imbuteliat-ceea ce asigura o autonomie mare utilizatorilor) , in cantitate foarte mica, fara sa lase urme, fara miros neplacut si asigura functionarea  tabletei (poate sa incarce de peste 11 ori complet bateria tabletei sau a smartphone-uluidumneavoastra), a smartphone-urilor, a laptop-ului, dar si a oricarui dispozitiv care are mufa USB, fara adaptoare complicate, fara necesitatea de a fii legat de o sursa de alimentare perioade lungi de timp.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.