Bluewire este aici ca sa ramana!

/ Gadgeturi, Hardware, Stirile Editiei, Telefoane mobile / 2649 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Un succes la CES2015, casca Bluewire ofera posibilitatea inregistrarii conversatiilor purtate pe telefonul dumneavoastra.

 

Lansata la CES2015, noua casca Indiegogo, denumita Bluewire, are pretentia sa se distinga printre sutele de tipuri de casti care au aproximativ aceleasi caracteristici functionale, pentru ca Bluewire se pare ca stie sa faca si altceva.

Fiind dotata cu card microUSD, casca poate sa inregistreze pana la 1000 de conversatii telefonice sau Skype, fara sa fie macar nevoie ca Bluewire sa fie folosit pe intreaga durata a conversatiei.

 

Producatorii afirma ca este suficient sa imperecheati smartphone-ul dumneavoastra cu casca si aceasta va inregistra conversatia, chiar daca utilizati in conversatie o alta casca .

Inregistrarile astfel realizate se pot prelucra prin intermediul aplicatiei Bluewire, care permite transferul acesteia pe PC, sau salvarea lor in DropBox.

Nu este de asemenea necesara deschiderea telefonului  pentru a intra fisierele cu conversatiile salvate. Castile echipate cu NFC, trimit direct fisierele prin simpla apasare a Bluewire pe spatele dispozitivelor lor.

 

Pretul la care se comercializeaza aceasta casca este probabil 279$, iar aplicatiile multiple pe care le poate avea, de la inregistrarea teleconferintelor in cadrul intreprinderilor internationale, pana la  utilizarea de catre reporteri  a conversatiilor sau a discutiilor purtate trec printr-o gama variata de destinatii si nuante, cu acelasi numitor si anume inregistrarea conversatiilor fara sa fie necesar un dispozitiv suplimentar .

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.