iPhone si Waze, tehnologie mana in mana

/ Gadgeturi, Internet / 3283 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Suntem poate, mai obisnuiti sa ne enervam pe partenerii de trafic decat sa incercam sa ne facem utili unii altora. Ceea ce s-a incercat prin aplicatia Waze, care a „prins” atat de repede la public a fost circulatia libera a informatiei intre conducatorii auto.

Un fel de statie la care „colega” nu mai raspunde printre bruiaje, si este de departe mult mai explicit in detalii si mai atent la eventualele probleme.

Ce este Waze?

Waze este de fapt o comunitate in care se remodeleaza harti, care ofera informatii calde din trafic, iar mai presus de toate, va ofera solutii de trasee detaliate, nu doar ca lungime si pozitionare geografica ci si in ceea ce priveste practicabilitatea drumului, eventualele blocaje, consumul estimat de combustibil, timpul estimat de sosire, s.a.m.d.

Era normal ca o astfel de comunitate sa profite la maximum de tehnologia introdusa de Apple, tehnologie in care presiunea exercitata asupra display-ului reprezinta a treia dimensiune a spatiului.

Imbunatatiri, facilitati

De curand, aplicatia Waze a fost updatata pentru a putea lucra cu tehnologia tridimensionala introdusa de  iPhone 6S si 6S plus. Versiunea 4.0 lansata duminica trecuta, este cea mai recenta dintre aplicatiile care se aliniaza la 3D Touch, dintre cele mai celebre aplicatii care au facut pasul tridimensional amintim Skype, Facebook, Whatsapp, Twitter si Instagram.

Dupa ce in luna octombrie Waze a primit o noua infatisare, un screen mult mai accesibil, mai elocvent, mai usor de gestionat, un menu interactiv care permite alertarea in timp real a participantilor la trafic, precum si codarea alertelor in functie de domeniu, fiecarui tip de alerta atribuindu-i-se o culoare specifica, aplicatia a devenit mult mai interesanta, mai putin consumatoare de baterie datorita introducerii modului stand by, si, implicit mult mai utila.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.