Cel mai prost Ski lift- Bulgaria

/ Viral / 3489 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Despre accidentele petrecute pe partiile de ski, se stie ca se datoreaza in principal persoanelor care nu stiu sa isi dimensioneze corect skill-urile si sa isi aleaga partia conform cu acestea, sau datorita persoanelor care doresc sa imortalizeze momente pe la mijlocul partiei, incomodand astfel pe cei care coboara, dar ca partia sa fie ea insasi construita ca sa incomodeze si sa raneasca utilizatorii, numai in Bulgaria se poate. Sau o fi vreuna si pe la noi??

 

Nu stiu cine or fi constructorii acestui ski-lift care reuseste sa fie atat de prost amplasat, incat este un fel de ruleta ruseasca sa scapi fara contuzii ca urmare a impactului cu scaunul de pe care tocmai ai coborat. Nici nu cred ca mai conteaza.

 

De ce administratorul partiei , desi , evident realizeaza situatia si amplaseaza personal pentru a ajuta schiorii sa coboare din instalatie, nu face nimic pentru a remedia problema, asta poate ca ar fi un pic mai interesant de aflat. Oricum, priviti imaginile care urmeaza, sunt si nostime si teribile in acelasi timp.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.