Popularitatea aplicației Tik Tok

/ Aplicatii mobile, Viral / 3282 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

În ultimii ani, aplicațiile online și rețelele sociale au devenit tot mai accesate de un public variat, suplinind uneori chiar și nevoia de interacțiune fizică. Așa se face că, Tik Tok, aplicația momentului a devenit virală și este folosită zilnic de milioane de tineri. Vezi ce este aplicația online, dar și de ce este atât de populară în întreaga lume.

Potrivit spuselor specialiștilor, aplicația Tik Tok este descărcată zilnic de peste 3 milioane de oameni din întreaga lume. Este aplicația care a dat naștere unei noi generații de celebrități în mediul online, tineri care au devenit celebri la vârsta de 14 ani și asta doar datorită unori filmulete de câteva secunde care au devenit virale.

Ce este aplicația Tik Tok

Tik Tok sau comunitatea video internațională, este aplicația online ce reprezintă o platformă muzicală și video care permite realizarea de filmulețe video timp de 15 secunde cu melodie ori un efect pe fundal. Întreaga aplicație se bazează pe un conținut muzical, deoarece toate clipurile încărcate aici sunt formate din dans, muzică, mică pe piese deja celebre.

Cum se accesează aplicația Tik Tok

Aplicația fenomen a momentului este disponibilă gratuit în Google Play și Appstore cu denumirea de TikTok și poate fi descărcată foarte ușor apăsând simplu pe butonul de “Descarcă” sau “Download”. După descărcare, se apasă un buton de “Autentificare”, iar de aici începe crearea unui cont ce ajută la conectarea pe aplicație. Interfața aplicației este foarte simplă și ușor de înțeles, deoarece se asemeanănă cu alte aplicații deja folosite din social media.

De ce este atât de populară aplicația Tik Tok

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește popularitatea aplicației în mediul online. Dacă unii sunt de părere că succesul se datorează conținutului scurt, deoarece Tik Tok s-a separat de restul aplicațiilor și s-a reinventat odată cu apariția conținutului de scurtă durată, alții sunt de părere că platforma online te poate ajuta să devi celebru într-un timp scurt și fără prea mare efort.

În anul 2017, compania Byte Dance din Beijing a cumpărat start-up-ul muzical Musical.ly din Shanghai pentru un miliar de dolari și era deja un succes internațional, chiar dacă cu doar un an în urmă se lansase o aplicație similară care se numea Douyin. Astăzi, bine cunoscuta aplicație Tik Tok are la bază vechea aplicație Musical.ly, dar în paralel, în China, încă mai există aplicația veche Douyin.

În anul 2019, aplicația Tik Tok a ajuns pe locul 3 în topul celor mai descărcate aplicații din lume, iar în 2020 era descărcată deja de peste 3 miliarde de utilizatori pe zi.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.