Far Cry 3 review

/ Stirile Editiei / 2861 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Far Cry 3 a fost asteptat cu sufletul la gura de toti fanii seriei Far Cry cat si de intreaga masa de pasionati ai jocurilor de tip shooter, intrucat acest joc continua o serie interesanta de jocuri captivante care cu siguranta au revolutionat aceasta industrie.

Ubisoft a reusit sa creeze un joc care a captivat fiecare cumparator, reusind sa il convinga ca nu a facut o achizitie proasta cu acest joc.

Dezvoltatorii au luat in considerare criticile primite, deci actiunea jocului Far Cry 3 se desfasoara intr-o padure tropicala complet explorabila, cu primejdii la fiecare colt. Astfel, nu doar complexitatea misiunilor o sa va puna in dificultate, ci si pericolele din jungla.

forest path bwPovestea este suficient de captivanta incat sa mentina atentia jucatorului si sa il motiveze sa duca la final campania single player.

Personajul principal este Jason Brody, un tanar amator de senzatii tari, care este rapit de pirati, alaturi de fratii si prietenii sai, cand viziteaza arhipelagul.

Jason reuseste sa evadeze si este nevoit sa se alieze cu bastinasii pentru a reusi sa isi elibereze prietenii si fratii, astfel misiunea salvarii acestora reprezinta punctul final al jocului la care Jason ajunge doar dupa o serie de misiuni care au ca scop maturizarea acestuia.

Un lucru foarte interesant la acest joc il reprezinta secventele cinematice de tip first-person care pun foarte bine in evidenta personajele atat cele pozitive cat si cele negative.

Desi acest joc este la baza un simplu shooter, acesta are si momente desprinse din alte jocuri: explorare, platforming sau stealth.

Datorita hartii open-world jucatorul poate urmari firul povestii, indeplinind misiunile principale; poate indeplini misiuni secundare, care ii confera anumite calitati si care il vor ajuta pe parcursul jocului, sau poate pur si simplu sa exploreze harta fara sa fie presat de ceva anume.

De asemenea, pe harta se intalnesc plante medicinale si animale. Plantele pot fi culese si daca sunt combinate intr-un anumit mod, acestea pot oferi diferite avantaje jucatorului, iar animalele pot fi vanate, iar pielea acestora mareste capacitatea inventarului personajului.

Acest joc poate fi considerat o “bijuterie vizuala”, activand toate optiunile grafice ale jocului, el se transforma probabil in cel mai interesant joc al zilelor noastre.

In ceea ce priveste sunetul nu poate fi nimic de reprosat. Vocile sunt interpretate decent, iar muzica de pe fundal ofera o atmosfera specifica momentului si locatiei in care personajul se afla in acel moment.

Pe scurt, acest joc este unul din cele mai bune jocuri realizate pana acum care nu va dezamagi pe niciunul din cumparatorii lui.


Alte articole din aceeasi sectiune