Bluetooth Belkin transforma orice sistem de redare in wireless

/ Stirile Editiei / 1500 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca aveti un sistem stereo mai vechi, pe care nu il mai folositi pentru ca e incomod, nefiind wireless, nu este cazul sa scapati de el chiar acum. Cateva companii si-au canalizat eforturile pentru a obtine adaptoare care sa va permita legarea unui sistem bluetooth pe o pereche de casti sau un ipod, la un pret nu prea mare. Versiunea lansata de Logitech de adaptor wireless este WSA ( Wireless Speaker Adapter), in timp ce la Belkin este varianta Bluetooth.

In realitate nu este o diferenta notabila intre cele doua variante in ceea ce priveste denumirea si ceea ce reusesc sa faca. Belkin este mult mai mic  ca ID-10075726 (1)dimensiuni, aproape jumatate din dimensiunile WSA, in mare parte pentru ca nu are incorporata o conexiune audio compusa, are doar un mini-jack de 3,5 mm, si pentru ca Logitech vine cu  un singur cablu RCA de 3,5 mm, Belkin este dotat cu un cablu de 3,5 mm-3,5 mm pentru conectare. Cu alte cuvinte, ambele pot fi conectate la oricare dintre sistemele audio.

Belkin music receiver arata ca o versiune micsorata a unui Apple TV (sau daca preferati  de dimensiunea unui puc de hockey). Este necesar sa fie alimentat de la o priza pentru a functiona, iar adaptorul AC este, de fapt, mai mare decat unitatea insasi.

Cablurile incluse ii confera maximum de flexibilitate in conectarea la aproape orice dispozitiv de ascultat muzica, cu alte cuvinte il puteti conecta  la orice sistem stereo, receptor AV, televizor, o pereche veche de casti, practic orice are o mufa libera. Pentru ca nu are nevoie de unda libera cu emitatorul , poate sa nu fie neaparat lasat la vedere.

Emitatorul poate fi absolut orice sursa (iPhone, Android, Blackberry, majoritatea tabletelor, versiunile mai noi ale iPod Touch, multe pc-uri si laptopuri), cu conditia sa aiba bluetooth-ul activat.

Images courtesy of  FreeDigitalPhotos.net


Alte articole din aceeasi sectiune