Pași esențiali în redactarea unui anunț la mica publicitate

/ Stirile Editiei / 1646 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Anii trec, iar în debara și pe balcon se depune praful pe mormane de obiecte scoase din uzul casnic. E timpul să le scoți la vânzare! Cea mai simplă metodă de a găsi potențiali cumpărători pentru aparatura ta veche este să o listezi pe un site de anunțuri electrocasnice  și electronice.

Tehnologia ne face tuturor viața mai ușoară, dar ea vine la pachet și cu un dezavantaj: fie că vorbim despre telefoane mobile, mașini de spălat, laptop-uri sau alte aparate, toate ajung să fie mai devreme sau mai târziu înlocuite cu alte modele mai performante.

Iată cum să scrii un text care vinde din prima produsul pe care vrei să-l listezi:

  1. Titlul trebuie să atragă atenția

Și, când spun că trebuie să vândă anunțul, mă refer în special la puterea acestuia de a convinge cititorul că îi poți livra ceva ce-i rezolvă problema. Titlul trebuie să funcționeze ca un cârlig care să-l convingă pe potențialul client să parcurgă și corpul anunțului tău. Atenție, însă, nimeni nu vrea să fie dezamăgit sau luat peste picior, așa că nu proiecta în titlurile anunțurilor tale așteptări false. Începe cu un cuvânt de acțiune, fă-i curioși sau pune o întrebare.

  1. Corpul anunțului trebuie să îndemne la acțiune

Pentru ca cititorul să îți trimită un mesaj privat sau să te sune în legătură cu produsul tău, trebuie să-i dai un motiv să o facă. De obicei, motivul principal pentru care potențialul client acționează este beneficiul, ce poate să obțină în urma tranzacției. Oamenii vor să fie informați ca să poată face alegerile cele mai bune, așa că pregătește-le o listă cu toate caracteristicile produsului tău și, dacă este posibil, fotografii cu obiectul la rezoluție înaltă. Textul anunțului trebuie să fie scurt, fără informații irelevante și să fie ușor de înțeles.

Ai un produs electrocasnic uzat pe care vrei să-l pui la vânzare? Micapublicitate.ro e un site de anunțuri gratuite care îți oferă posibilitatea să listezi aparatele  electronice sau electrocasnice inidiferent de gradul de uzură.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.