Ce ai spune daca concurenta ti-ar sterge 39% din backlink-urile care trimit catre website-ul tau?

/ Stirile Editiei / 1291 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Din nefericire, acest lucru pare sa fie posibil si nu este foarte complicat.Daca nu doresti sa iti pierzi pozitia in Google, trebuie sa urmaresti backlink-urile

Cum iti pot sterge competitorii backlink-urile:

Un blogger a descoperit ca este atat de simplu sa iti pierzi backlink-urile. El a trimis mesaje cu rugamintea de a fi sterse backlink-urile de pe o adresa nou-creata de gmail, afirmand ca cere aceasta in numele unui client. Rezultatele au fost surprinzatoare:

  • 4% dintre acestia au cerut bani pentru stergerea backlink-urilor ( intre 2$ si 2000$)
  • 4% au solicitat dovada faptului ca expeditorul mesajului lucreaza intr-adevar in numele firmei despre care au afirmat ca i-a angajat
  • 39% dintre acestia au sters backlink-urile website-urilor fara nici o alta intrebare suplimentara. Sa nu uitam ca nu a fost un mesaj de cerere de stergere a backlink-urilor venit din partea website-ului unei firme oficiale. Cererea a fost trimisa de pe o adresa de gmail, iar expeditorul doar a afirmat ca lucreaza pentru firma respectiva.

Cum sa stergi backlink-urile oricarui site in trei pasi simpli

176908_tools_of_my_tradeProcentele prezentate mai sus arata ca e foarte simplu sa stergi backlink-urile unui website.

  1. Trebuie sa obtii o adresa de e-mail gratuita cu un nume care sa semnifice ceva, de exemplu numelefirmei@gmail.com .
  2. Compune un mesaj pentru stergerea link-urilor cu un text care sa para cat mai oficial. Mentionati cuvinte cum ar fi ” Google”, „pedepse”, si poate… ” Matt Cutts”
  3. Trimite mesaje catre toate backlink-urile atasate website-ului respectiv.

Ideea este ca nu e normal sa faci asta! Noi doar vrem sa ilustram cat de simplu este sa stergi backlink-urile.

Cum sa iti protejezi backlink-urile

Avand in  vedere ca este foarte usor pentru competitorii tai sa stearga backlink-urile care duc la website-ul tau, etse necesar sa ti le monitorizezi pentru a fi sigur ca nu sunt sterse.

Din fericire exista ustensile care sa te ajute sa faci asta.

Este trist faptul ca update-urile Penguin Google au copndus la o nebunie a stergerii link-urilor, ceea ce a permis ca scenariul de mai sus sa fie posibil. Daca iti doresti rezultate de durata, trebuie sa respecti urmatoarele recomandari

  • foloseste metode sigure SEO, care sunt legale si nu contravin recomandarilor Google. Utilizand aceste metode, este sigur ca site-ul tau beneficiaza de pozitii bune in Google care dureaza.
  • monitorizeaza-ti rank-urile si backlink-urile pentru a fi sigur ca nici un competitor de-al tau nu a intervenit asupra lor.

Alte articole din aceeasi sectiune