Apple va lansa cea mai mare tableta de pana acum

/ Stirile Editiei / 1793 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Furnizorii chinezi de componente au dezvaluit ca Apple pregateste lansarea unei tablete gigant, cea mai mare tablet iPad lansata pana acum.

Se anticipeaza ca noua tableta iPad va fi lansat pe piata in cursul anului viitor, iar ecranul acesteia va masura nu mai putin de 12.9”.

Acest dispozitiv promite ca va putea concura cu tabletele gigant cu Android, dar si cu tabletele Surface Pro 3, produse de firma Microsoft.

tableta2Ecranul de 12.9” se presupune ca o sa fie bine primit in sfera persoanelor consumatoare de divertisment, cat si in randul profesionistilor care sunt nevoiti sa apeleze la o tableta cu ecran mare pentru a spori productivitatea.

Totusi, un ecran mare nu va asigura vanzarea in masa a acestui model, performantele software vor fi in concordanta cu normele de calitate, astfel cumparatorii vor beneficia de un dispozitiv performant din toate punctele de vedere.

Exista zvonuri care spun ca acest model va beneficia de includerea unui suport care permite rularea unui numar mai mare de aplicatii pe modul split-screen pe dispozitivele cu sistem de operare iOS 8.

In lipsa unor declaratii concrete si a detaliilor reduse ca numar, nu se poate aproxima data aparitiei noului iPad, insa daca nu intervin amanari sau probleme care sa afecteze viteza si ritmul de productie, tableta iPad de 12.9” va avea primul contact cu piata dupa jumatatea anului 2015.


Alte articole din aceeasi sectiune