Samsung Galaxy S4

/ Stirile Editiei / 1420 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...
 • Samsung Galaxy S4 este cel mai performant smart-phone produs de Samsung.
 • Forma acestui telefon este una simpla, simetrica, astfel sud-coreenii au ales liniile drepte, paralele si colturile rotunjite pentru a creea un telefon cu un design simplu si elegant.
 • Carcasa din partea inferioara a telefonului este confectionata dintr-un plastic rezistent la socuri, iar design-ul acesteia pare inspirat de fibra de carbon. Desi suprafata acestuia este neteda, telefonul nu da senzatia ca ar putea aluneca.
 • Display-ul telefonului este de tip Super AMOLED si are rezolutie Full-HD (1080 x 1920 pixeli). Ecranul acestuia are diagonala de 5 inchi.samsung-galaxys4
 • Samsung Galaxy S4 este considerat unul din telefoanele de top in ziua de astazi datorita performantei sistemului acestuia: memoria interna a acestuia este de 16 GB / 32 GB/ 64 GB careia i se poate adauga un card de memorie MicroSD de pana la 64 GB, actiunile sunt realizate de catre un processor Quad-Core ce ruleaza pe 1,9 GHz si insotit de 2 GB de RAM, posibilitatea de a inregistra video Full-HD (1080 p) si de a realiza fotografii high-quality datorita camerei principale de 13 MP, este insotit de o camera secundara de 2 MP.
 • Nu putem sa nu remarcam faptul ca pe acest model se poate rula orice joc de tip Android datorita procesorului grafic Andreno 320, unul din cele mai bune GPU-uri la momentul actual.
 • Sistemul de operare al acestui telefon este cel de la Google, suprapus cu interfata TouchWiz Nature UX 2.0, iar acest lucru ii ofera o urma de originalitate.
 • Galaxy S4 este un telefon inteligent, deoarece sud-coreenii au profitat de tehnologia de ultima ora, iar in combinatie cu interfata TouchWizz au reusit sa creeze o colectie de functii despre care doar se vorbea acum ceva vreme.
 • Cele mai practice si mai interesante functii ale acestui telefon ar fi:

-“Intrerupere inteligenta” consta in oprirea redarii unui videoclip in cazul in care telefonul detecteaza ca utilizatorul nu are privirea la ecran.

“Derulare inteligenta” consta in derularea paginilor prin miscarile capului, o functie foarte folositoare la navigarea pe internet.

“Saltul prin gesturi” consta in derularea paginilor prin simpla miscare a mainii pe axa verticala sau pe axa orizontala, prin fata display-ului.

 • Cand este vorba de capitolul sunet, nu i se poate reprosa nimic acestui telefon, intrucat acesta beneficiaza de 2 difuzoare stereo fabricate de firma “Beats”.
 • In concluzie, Samsung Galaxy S4 este dedicat tuturor utilizatorilor care sunt pasionati de SmartPhone-uri, iar datorita multiplelor functii, performantei si a design-ului elegant va reusi sa satisfaca orice cumparator care ar putea avea indoieli cu privire la acest telefon.

Alte articole din aceeasi sectiune

2 comentarii la “Samsung Galaxy S4”

Comentariile sunt închise.