Consola Xbox One va fi lansata in noiembrie

/ Stirile Editiei / 1524 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Consola Xbox One de la Microsoft  va avea un pret de plecare de 499$, cand va ajunge in magazine in noiembrie anul acesta si , cu un pret atat de ridicat, este clar ca Microsoft are ca target consumatorii instariti, cel putin in prima perioada de dupa lansare. Prin comparatie, Play Station 4 de la Sony va costa 399 $, desi camera PlayStation Eye si detectorul de miscare vor costa inca 60 $ totalizand 459 $, in timp ce la Microsoft, accesoriul Kinect va fi la pachet cu fiecare Xbox vanduta.

Pentru cei care nu sunt dispusi sa plateasca jumatate de mie de dolari pe un dispozitiv media nou, Microsoft si-a modificat consola sa Xbox 360, care este acum disponibila in format mai mic.

Pretul Xbox 360 imbunatatit va fi relativ scazut  (in jur de 200 $ pentru 4 GB, 300 $ pentru 250 GB), si Microsoft a “ indulcit” oferta cu 2 jocuri gratis pe luna pentru membrii Xbox Live Gold.

Design si impresii despre manevrabilitate

Xbox One este mare, eleganta si neagra, arata ca un echipament profesional. Controlerul si unitatea Kinect sunt reproiectate, de asemenea, Kinect si Xbox One, in particular, au unghiuri ascutite, design sport, spate lucios, aspect placut.

Ca si set, Xbox One chiar arata ca o parte a unui dispozitiv elaborat de petrecere a timpului acasa, si , luand in considerare misiunea sa de a impleti  entertainmentul cu un aspect deosebit intr-un pachet complet, acest lucru este clar realizat.

In primul rand, controlerul Xbox One este mai usor si arata un pic mai ascutit decat versiunea mai veche Xbox 360. Este cel putin la fel de confortabil daca nu chiar mai confortabil decat  seria mai veche.

consola-microsoft-xbox-one-500gb-+-kinect-+-titanfallPlasticul de pe fata controlerului este semnificativ mai neted si butoanele A, B, X si Y au colori mai  aprinse (de data aceasta butoanele sunt negre si literele sunt colorate).

Pad-ul este bine conceput si usor de manevrat, fiind o imbunatatire evidenta fata de dezastruosul pad al lui Xbox 360. Dar , asa cum toata lumea stie, adevarata valoare a unui pad este acuratetea cu care raspunde la comenzi atunci cand este folosit la jocuri cu lupte.

Butoanele de declansare sunt mai mari, cu toate acestea isi mentin functionalitatea. Butonul x( home) este putin mai rapid decat cel de la Xbox 360, totusi nu la fel de rapid ca celelalte butoane de pe pad.

Consola propriu-zisa va fi mai mica decat va asteptati, iar dispozitivul Kinect este mai mare si mai gros, avand o camera de 1080 p, cu conectivitate Skype, si cu capacitatea de a “intelege” miscari intr-o structura. Microsoft chiar sustine ca dispozitivul Kinect va poate determina bataile inimii. El poate de asemenea recunoaste controlerul dumneavoastra, nu doar mainile.

Xbox One nu are nevoie de conexiune la internet pentru a va permite sa jucati. Userii vor conecta consola la internet in timpul setarii initiale, dar apoi, pot juca orice joc de pe cd, sau downloadat cat timp doresc, fara sa fie nevoie sa se reconecteze la internet.

Evident daca doriti sa jucati un joc multiplayer, este neaparat necesara  conexiunea la internet.

Microsoft chiar declara ca :” nu are nici o cerinta de conectare la internet la fiecare 24 de ore, asadar puteti lua consola cu dumneavoastra oriunde doriti sa mergeti si sa va jucati  jocurile favorite, la fel ca si pe Xbox 360.” In plus, nu vor fi limitari in folosirea si sharuirea jocurilor intre console.

Xbox One va primi in continuare versiunile  downloadabile Day One ale jocurilor, dar jocurile nu vor mai trebui  instalate pe hardul consolei.

In concluzie, Xbox One va fi o versiune mai orientata catre consumator. Microsoft promite ca aceasta consola va fi o mai buna intrepatrundere intre TV, jocuri si entertainment intr-un singur dispozitiv, ceva ce Xbox 360 deja realizeaza, intr-o anumita masura, dar va face mai multe prin intermediul comenzilor ca “ Xbox, on”. Puteti privi in acelasi timp la TV (exista posibilitatea de a maximiza sau minimiza fereastra TV), in timp ce jucati, sau asa cum s-a declarat in conferinta de presa, “ veti avea o relatie mai stransa cu TV-ul dumneavoastra”.


Alte articole din aceeasi sectiune