Skype for Business a iesit pe piata

/ Stirile Editiei / 2254 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

 Skype for Business de la Microsoft, proiectat sa inlocuiasca tool-urile de comunicare mai vechi, a fost lansat deja, ca parte a update-urilor la , Office 2013. Totodata i a fost lansat  Skype for Business Online, pentru clientii lor Office 365 care in mod curent utilizeaza Lync Online.

Microsoft abia acum cateva saptamani a dezvaluit datele tehnice ale acestui software. Planul Microsoft de a inlocui Lync a fost anuntat inca de anul trecut, in momentul in care Microsoft a decis unificarea produsellor sale in brandul „for business”, brand care include OneDrive for Business, spatiul de stocare din cloud al lui Microsoft, si care sunt caracterizate prin masuri de securitate care satisfac cerintele unei societati.

 

Pana la lansare, Microsoft permite adminilor sa schimbe intre  Skype for Business si interfata anterioara Lync, punandu-le la dispozitie know-how-ul necesar transferarii.

In orice caz, tranzitia intre Lync Online si  Skype for Business Online va deveni definitiva pentru toti utilizatorii Skype pana la sfarsitul lunii viitoare a acestui an.

 

 

Skype1

 

 

De ce Skype for Business?

Cu Skype pentru afaceri, clientii persoane juridice vor avea acces la un software care seamana izbitor de mult cu Skype pentru clientii persoane fizice, insa pachetul are in componenta caracteristici de securitate care corespund cerintelor departementelor de securitate ale unei organizatii, precum si aplicatiile complementare care permit departamentelor IT respective sa gestioneze, sa administreze si sa controleze mai rapid, mai eficient si mai bine utilizarea software-ului.

 

Conversatiile efectuate pe  Skype for Business sunt autentificate prin Active Directory si criptate, astfel incat departamentele IT sa poata administra eficient conturile si transferurile intre acestea.

 

 

Software-ul, de asemenea se integreaza in sistemele PBX (private branch exchange) ale companiei precum si sistemele video pentru teleconferinte, daca este necesar.
In plus, clientii  Skype for Business pot comunica prin chat, audio si video,atat in interiorul companiei dar si in afara, cu peste 300 de milioane de clienti Skype care au un ID Skype si care utilizeaza dispozitive ce ruleaza Android, iOS, Mac, Windows si chiar si variante online.

Ce stie sa faca Skype for Business?

Software-ul ofera posibilitatea de a utiliza caracteristici ca prezenta, IM, apeluri voce si video, precum si conferinte online.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.