Cioc-cioc pe telefon

/ Gadgeturi, Software, Stirile Editiei / 2665 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

ap3

Apple are o noua aplicatie, declarata pe  piata prin USPTO ( United States Patent and Trademark Office) si lansata prin  intermediul AppleInsider aplicatie care utilizeaza informatii contextuale, cum ar fi ora locala, durata bateriei, locatia si puterea retelei de internet pentru a determina in mod automat daca sunt intrunite conditiile optime de initiere a unei convorbiri si este in acelasi timp capabila sa transmita aceste informatii partenerilor dumneavoastra de conversatie.

Noua aplicatie de la Apple se asigura de faptul ca sistemul utilizeaza la maximum capacitatea de efectuare a unui apel de pe un telefon mobil, chiar daca acesta este setat in modul avion sau silentios.

Cum functioneaza?

Utilizand o combinatie de diferite informatii, aplicatia poate sa determine faptul ca interlocutorul dumneavoastra este angajat intr-o alta conversatie, sau intr-o activitate si nu este pregatit sa accepte un apel.
Informatiile vor fi puse la dispozitie persoanelor care fac parte dintre contactele dumneavoastra care initiaza apeluri la cerere, in conditiile in care , posesorul telefonului specifica faptul ca persoana respectiva are dreeptul sa vizualizeze aceste date.

Aplicatia, apare in contacte pe iPhone, cu statusul „polling happening on demand” to ensure you’re looking at current information.

Care este avantajul acestei aplicatii?

Este o idee foarte interesanta, si probabil va fi din ce in ce mai necesara pe masura ce evolueaza tehnologia si telefonul dumneavoastra va analiza informatiile de arhiva si  va putea sa prognozeze ce anume veti face cu telefonul dumneavoastra mobil in orice moment al zilei.

Atata vreme cat aplicatia este, ca sa zicem asa, optionala si are parghii de control in ceea ce priveste modul in care se disemineaza aceste informatii, Apple se poate astepta ca utilizatorilor sa le faca placere sa se joace cu o astfel de optiune, iar dezvoltatorii lor, pot considera acesasta aplicatie ca un punct de plecare pentru noi si noi aplicatii conexe.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.