Microsoft HoloLens ingroapa definitiv Google Glass

/ Gadgeturi, Tehnologie / 2465 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Inca de la lansarea lor, Google Glass a avut de-a face cu reactia violenta a publicului care a respins vehement ideea de a-si planta pe fata un mini-computer capabil sa faca fotografii si sa filmeze.

In aceleasi conditii, nu pare sa deranjeze opinia publica faptul ca sunt mii de persoane care nu se despart de telefonul mobil si chiar si cand traverseaza strada sunt cu ochii pe display, incapabili sa renunte la tastarea continua a mesajelor catre cunoscuti, sau care au ridicat la rang de miscare de masa, arta selfie-urilor.

Ca si idee de marketing, Google nu a crezut niciodata in valoarea produsului sau, desi l-a scos pe piata la incredibila suma de 1500$, Google Glass nu a avut niciodata parte de o lansare oficiala si nici de vanzari spectaculoase.

Prinzand ideea din mers, amplificandu-i posibilitatile, Microsoft a profitat din plin de indecizia Google cu privire la acest dispozitiv si a lansat acum cateva zile Holographic HoloLens, pe acelasi principiu ca si Google Glass, insa capabil sa transforme realitatea in spatiu virtual, util gamerilor cat si persoanelor care au nevoie de instructiuni precise in ceea ce priveste rezolvarea diferitor task-uri.

Si cu aceasta… Google Glass a „murit”, inainte de a se naste public.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.