Google Maps merge si asa

/ Gadgeturi / 2416 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Incepand de saptamana aceasta Google  Maps poate fi folosit si in modul offline.

Utilizatorii au acum posibilitatea de a descarca o harta (a unei zone sau oras, indiferent cat de intinsa), fie prin selectarea butonului „download” de pe rezultatul unei cautari, fie utilizand optiunea „Offline Areas”, din menu, apoi butonul”+”.

google

Harta descarcata va putea fi utilizata in zone in care conectivitatea este redusa, sau lipseste cu desvarsire, si va putea fi utilizata din nou in modul online, in momentul in care zona are conectivitate normala.

Prin setarile din fabrica, descarcarea hartilor va putea fi realizata doar in modul WiFi, insa puteti alege sa descarcati si altfel hartile, modificand setarile implicite.

Google Maps isi va updata hartile la fiecare 14 zile, in conditiile in care aveti telefonul conectat la o sursa de curent si  sunt disponibile serviciile WiFi. Daca in acest interval de timp, hartile nu se pot actualiza din oricare dintre motive, ele vor expira dupa 30 de zile.

De ce aceasta practica? Google Maps este intr-o continua schimbare, furnizand imagini recente din aproape toate locatiile, mai ales in ceea ce priveste drumurile si caile de acces, hoteluri, restaurante, servicii publice, spitale, s.a.m.d. si in aceste conditii isi doresc ca utilizatorul sa fie bine informat in momentul in care alege sa utilizeze informatiile gasite pe site.

Acest sistem va fi disponibil in curand in peste 200 de tari, statele Unite, Brazilia, india, Rusia, mexic, Indonezia, s.a. si va putea fi folosit in urmatoarele sapatamani, acoperind atat zonele citadine cat si cele rurale.

Urmatoarea versiune pentru Google Maps pe Android va avea aceasta optiune , oriunde in lume, ceea ce este destul de interesant. Versiunea pentru dispozitivele Apple, va fi definitivata ceva mai tarziu, dar Google a anuntat faptul ca lansarea acesteia nu va intarzia mult.

Facilitatea de utilizare offline permite navigarea directa, pas-cu-pas, nu doar versiunea strict informativa, atat pentru pietoni cat si pentru cei care utilizeaza vehicule de orice fel.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.