Fontreach si esti cu un pas inaintea tuturor

/ Web Design / 2804 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Cand incepi sa dezvolti un concept de site, fiecare detaliu trebuie studiat in amanunt, fiecare colt al paginilor trebuie alocat judicios, si toate detaliile trebuie sa faca impresia de unitate si sa aiba capacitatea de a conferi site-ului exact personalitatea pe care v-o doriti.

Unele site-uri sunt create pentru a deveni unice din orice punct de vedere, altele sunt create sa se inscrie in tipare si in cerinte ale unui stil particular.

Ceea ce constituie partea destul de dificila a conceperii unui stil propriu, alegerea fontului , este de departe si zona in care avem de cele mai multe ori tendinta de a ne repeta , de a uita sa spargem tiparele, de a ne cantona in linistea unui stil verificat si care aduce garantat, dupa sine, succesul.

Ce instrumente avem care sa ne ajute sa verificam alegerile noastre, sau sa decidem asupra unui stil sau altul? Foarte putine.

Va propunem sa incercati Fontreach, o aplicatie foarte simplu de folosit si care va ajuta in alegerea fontului, furnizand informatii colaterale.

fontreachEste suficient sa tastati stilul de font, in zona special delimitata, si veti obtine pe loc informatii de genul  cate site-uri utilizeaza respectivul font, si al catelea se claseaza acesta in topul preferintelor utilizatorilor.

Desi nu este o informatie care sa va scoata din impas, este foarte bine sa aveti ceva mai multe detalii atunci cand faceti o alegere.

Totodata, vi se ofera posibilitatea de a vedea lista cu fonturile preferate in ordinea utilizarii lor pe site-uri, precum si site-urile care utilizeaza fontul gasit, si ce alegeri de combinatii de fonturi au  facut site-urile respective.

Este deopotriva interesant si instructiv.

Daca doriti sa incercati si dumneavoastra, este suficient sa dati click aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.