Web-designeri varianta free

/ Web Design / 2087 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Piata este practic saturata de programe de editare gratuite, incat, atat de celebrul Photoshop, pentru care trebuie sa platesti… pare o gluma nu tocmai reusita.

 

Daca sunteti de parere ca ceea ce este gratis este sigur de proasta calitate, aflati ca nu este tocmai adevarat.

Lansat nu de foarte multa vreme, GIMP ( prescurtarea de la GNU Image Manipulation Program) este varianta gratuita cea mai apropiata de performantele prea bine-cunoscutului Photoshop.

GIMP aduce utilizatorilor sai o paleta variata de elemente de ajustare si modificare a sunetului si  imaginii, incat te intrebi de ce ar trebui sa platesti pentru un program care, practic, te ajuta sa faci acelasi lucru.

GIMP este destul de usor de utilizat si de catre  incepatori si este satisfacator si pentru utilizatorii experimentati, carora le permite  sa aleaga dintr-o gama destul de larga de pensule, gradienti, elemente de montaj, sisteme de reducere a zgomotelor, decupare, filtre, si chiar si un pachet de animatie.

 

Interfata este perfect adaptabila dorintelor utilizatorului, dispunand totodata si de  multe  plug-in-uri excelente, iar tutorialele incluse sunt mai mult decat foarte necesare, in orice caz va ajuta in orice moment, daca nu reusiti sa descoperiti singuri rezolvarea.

In plus gasiti oricand sprijin, dat fiind ca este deja o comunitate semnificativa de utilizatori care au creat script-uri si plugin-uri menite sa va ajute, asa cum puteti vedea si in colectia de mai jos:

 

 

Nu va trebuie decat bunavointa pentru a realiza cele mai interesante imagini.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.