BublCam

/ Camere foto, Gadgeturi, Tehnologie / 4457 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

BublCam este o camera video capabila sa realizeze inregistrari de imagini 360° prin intermediul a 4 senzori High Definition.

Lansata anul trecut, in toamna, la un pret promotional de 579$, acum se poate achizitiona cu 779$. si se bucura de o deosebita apreciere din partea celor care isi doresc o supraveghere video completa a unor incinte, sau care doresc sa realizeze filmari documentare cu ajutorul unui echipament user-friendly si usor, la un pret accesibil.

 

bubl2

Camera este pornita prin simpla apasare a unui buton, iar faptul ca inregistreaza, se poate  observa prin intermediul unui LED care isi schimba culoarea in momentul in camera inregistreaza, fata de perioada cand aceasta se afla in repaus.

Imaginile prelevate cu BublCam se pot stoca pe un card SD ce poate fi atasat acesteia, oferind prin aceasta un spatiu de stocare mai mare. In plus, camera are sistem Wi-Fi incorporat, astfel ca imaginile pot fi foarte usor transferate direct in telefon sau pe un pc, fara sa fie nevoie sa retrageti cardul din camera si sa il introduceti in alt dispozitiv.

 

Producatorii propun utilizarea acestei camere pentru filmari speciale, cum sunt  cele de genul filmelor documentare, a filmarilor in conditii speciale , de exemplu zboruri cu balonul, parasutism, bungee-jumping, in acest caz filmarile oferind celor care le vizioneaza, oportunitatea de a impartasi emotia acestor clipe cu cel care a realizat filmarea.

Pentru persoanele ceva mai ingrijorate cu atitudinea menajerei, sau a bonei, au posibilitatea de a amplasa o astfel de camera care le ofera facilitatea vizualizarii intregii incaperi cu un singur aparat, de dimeniuni destul de reduse.

 

O utilizare la care nu s-au asteptat nici chiar producatorii , o are BublCam in realizarea imaginilor de realitate virtuala. Odata cu lansarea Google Lens, cu impactul pe care l-a inregistrat acest dispozitiv si mai ales cu aplicatiile in domeniul jocurilor video, orice dispozitiv care poate ridica nivelul de calitate al imaginilor din realitatea virtuala reprezinta un castig major in acest domeniu, iar BublCam a primit o nesperata sansa pe acest segment de piata.

 

Cu toate acestea, cei care au achizitionat si utilizat BublCam au admis faptul ca aceasta nu este la fel de performanta precum o camera traditionala, din acest motiv, producatorii isi propun realizarea, pe acelasi principiu, a unei camere care sa aiba o rezolutie mai buna, si performante ridicate.

Va vom tine la curent.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.