YouTube 360º-lumea nu e bidimensionala

/ Camere foto / 3797 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Oricine are posibilitatea de a utiliza dispozitive de inregistrare cum sunt BublCam-urile sau Ricoh Theta, pentru a realiza imagini 360º in locurile preferate, in momentele pe care si le doreste imortalizate in detaliu.

 

Dispozitivele de filmare 360º permit descarcarea pe un PC, insa uneori , poate ca simtiti nevoia sa impartasiti cu prietenii sau cu rudele care sunt prea indepartate pentru a ajunge la o vizionare pe canapeaua dumneavoastra, aceste momente deosebite.

Nimic mai simplu! YouTube s-a gandit la acest lucru si a luat masuri, oferind posibilitatea de a posta aceste filme pe site-ul lor, permitand a fi vizionate de pe orice dispozitiv care utilizeaza  Chrome sau Android.

 

Daca va doriti  un efect de impact, se pare ca este foarte indicat sa vizualizati aceste imagini pe Google Cardboard sau orice dispozitiv similar, care ofera tridimensionalitate imaginii vizualizate. In ritmul in care se dezvolta aceste dispozitive, si mai ales datorita  impactului major pe care il au la public, nu credem ca va dura prea mult pana cand dispozitive mult mai performante vor fructifica aceasta nisa, iar simbioza dintre realitatea virtuala si imaginile 360º, dau frau liber imaginatiei dezvoltatorilor de jocuri pe computer.

 

vr2Procesul de postare a filmelor 360º pe YouTube, este in acest moment putin mai complex, pentru ca este , deocamdata necesar sa utilizati un script Python, pentru a avea garantia ca utilizati in mod corect aplicatia si ca YouTube va recunoaste fisierul uploadat.

Cel mai probabil, pe masura ce vor evolua dispozitivele de realitate virtuala, accesorii cum ar fi Cardboard-ul si camerele 360º, pot deveni accesorii din dotarea standard a smartphone-ului dumneavoastra.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.