Pentax Q liliputanul mirrorless

/ Camere foto / 3150 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Detronate de curentul mirrorless, camerele compacte, fie au disparut complet, fie au fost nevoite sa se adapteze cerintelor.

Ce este o camera mirrorless? Cu ce anume este ea diferita de camera compacta? Este foarte simplu: camerele mirrorless sunt camere care nu au oglinda, avand in plus, obiective interschimbabile.

La polul opus, camerele care utilizeaza tehnologia DSLR (digital single lens reflex)  au o oglinda plasata in fata filmului, echivalentul paturii utilizate de vechii fotografi, pentru a reusi sa incadreze cat mai simplu imaginea.pentax 2

Pentax Q are marea capacitate de a imbina facilitatile DSLR intr-o camera compacta, usor de gestionat, utilizand accesorii de genul blitz-urilor externe a obiectivelor interschimbabile, pentru a va oferi posibilitatea de a realiza cele mai performante  fotografii, cu minim de efort.

Dispozitivul este foparte util atat amatorilor cat si profesionistilor, fiind un aparat extrem de eficace in realizarea instantaneelor, atat de importante in munca de fotoreporter.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.