Cele mai bune aplicații mobile pentru editat poze

/ Stirile Editiei, Camere foto, Telefoane mobile / 4724 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Suntem cu toții conectați zilnic pe rețelele de socializare și ne dorim să împărtășim în mediul  online doar fotografii perfecte. Pentru asta, pe lângă telefonul mobil și încadrarea perfectă, ai nevoie uneori și de un contrast perfect iar acest detaliu îl obții doar cu ajutorul aplicațiilor de editat fotografii. Iată care sunt cele mai bune aplicații mobile pentru editat poze.

Am făcut o selecție a celor mai bune aplicații mobile de editat fotografii disponibile atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Snapseed

O aplicație de editat fotografii care îți oferă o gamă variată de filtre și efecte, ideale pentru fotografii perfecte. Cu ajutorul aplicației vei putea corecta mici imperfecțiuni, vei putea adăuga culori și luminozitate, dar și retușa ori elimina obiecte pe care nu ți le dorești în cadru.

Adobe Photoshop Express

Varianta pentru mobil a Photoshop-ului pe care îl știi deja de pe laptop. Aplicația îți oferă posibilitatea de a crea colaje din fotografiile salvate în telefon, dar și de a adăuga rame fotografiilor. Un plus al aplicației este faptul că poți distribui fotografia editată direct pe rețelele de social media.

Retrica

O aplicație de editat poze cu filtre retro/vintage pe care o poți folosi atât pentru fotografii, cât și pentru materiale video. Dacă ai nevoie de o aplicație care să-ți transforme fotografie de profil, atunci aceasta este alegerea potrivită

Add text on photo

O fotografie este completă atunci când are și câteva cuvinte inserate, iar pentru asta ai nevoie de aplicația pentru mobil „Add text on photo”. Vei găsi în aplicație o serie de funcții pe care le poți încerca pentru poza ta.

Acolor story

Pentru ca fotografia ta să spună o poveste, îți recomandăm această aplicație. Fie că vrei să intensifici ori să diminuezi culorile fotografiei sau îți dorești să evidențiezi un aspect principal din poză, aplicația este perfectă.

TouchRetouch

Dacă și tie și s-a întâmplat de multe ori să faci o fotografie frumoasă, dar în cadru să observi un element nedorit, atunci trebuie să-ți descarci această aplicație. Cu ajutorul ei poți șterge lucrurile nedorite și poți obține poza spectaculoasă pe care ți-o doreai.

Airbrush

Dacă îți place să-ți faci adesea selfie-uri, dar uneori mai au nevoie de un retuș, atunci această aplicație îți stă la dispoziție. Aici găsești o mulțime de filtre, dar și multe alte funcții interesante pentru o poză reușită.

Și dacă toate acestea nu sunt suficiente, îți spunem că mai există câteva aplicații de editat poze, printre care: LightX Photo Editor, Pixlr, Litely, Facetune și PhotoScan. Toate acestea te vor ajuta să realizezi poza perfectă pentru pagina de Facebook ori Instagram.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.