Jio Meet noua aplicație pentru videoconferințe în mediul online

/ Stirile Editiei, Software / 1652 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

De curând mediul online promovează o nouă aplicație pentru conferințe online, lansată de unul dintre cei mai bogați oameni din India. Aplicația Jio Meet rivalizează cu aplicația Zoom și este recomandată pentru videoconferințe între mai mulți membri.

Mediul online se dezvoltă pe zi ce trece și oferă posibilități multiple pentru angajați și angajatori, pentru a-și duce la bun sfârșit atribuțiile zilnice. O noutate în domeniu o reprezintă și aplicația Jio Meet. Iată cum funcționează.

JioMeet este noua aplicația de videoconferințe, care rivalizează cu celelalte aplicații deja lansate pe piață de ani buni. Este fondată de curând de unul dintre cei mai bogați oameni din India, Mukesh Ambani, și promite utilizatorilor experiențe reușite.

Aplicația pentru videoconferințe Jio Meet oferă un număr limitat de apeluri în format HD, iar la fiecare apel se mai pot conecta cel mult 100 de participanți. Durata unui apel efectuat pe Jio Meet poate fi de până la 24 de ore și fiecare apel va fi protejat cu parola.

Gazda apelului va controla o cameră de așteptare, tocmai pentru ca participanții să nu poată accesa apelul fără o permisiune în prealabil.

Testele beta pentru funcționarea aplicației Jio Meet au început din luna mai, iar compania care are deja reputație în a oferi servicii fără costuri încă nu a anunțat dacă aplicația JioMeet va putea fi utilizată și în afara Indiei. Lansarea aplicației a venit la două săptămâni după ce firma de telecomunicații Reliance Jio a anunțat că a strâns fonduri de 15,2 miliarde de dolari de la mai mulți investitori.

Lansarea aplicației JioMeet este un succes în India, mai ales că a venit într-un moment în care zeci de milioane de indieni lucrează de acasă în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.