Cum ai net fara antena?

/ Gadgeturi, Hardware, Internet / 2474 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Firmele de cablu aloca sume uriase dezvoltarii retelelor in zonele fara acoperire.  Daca in plus zona este greu accesibila, cum sunt zonele de munte, sau numarul de potentiali utilizatori nu  face cheltuiala profitabila, este foarte probabil ca niciunul dintre furnizorii de internet sa nu  aiba vreun interes sa ridice vreo antena.

Ce se intampla cu semnalul de telefonie sau internet in zonele afectate de inundatii, de exemplu? In astfel de cazuri majoritatea  surselor de semnal devin inutile.

Ce se poate face in acest caz? Se poate renunta la ” binecuvantarile” telefoniei sau internetului,  ceea ce se  pare a nu fi neaparat o solutie usor de acceptat.

Sau se poate utiliza tehnologie promovata de ENDAGA, respectiv, sa creati propria dumneavoastra retea de internet.

Kurtis Heiml, CEO ENDAGA, promoveaza produsul de top al acestora,  o simbioza intre un computer Linux, un amplificator de 900 MHz si o antena clasica.

Intreg ansamblul costa in jur de 6000 $ si poate sustine pana la 1000 de utilizatori pe o raza de 6 mile.

Antena este suficient sa fie inaltata pe un suport de genul unui pom  mai inalt sau  o casa. Amplificatorul este suficient de puternic pentru a capta semnalul si a il livra in retea fara distorsiuni majore.

Acum puteti deveni partasi la castigurile din distributia de semnal, cu o investitie mult mai mica fata de marile firme din domeniu.

Va dorim succes!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.