Noutati pentru site-ul tau

/ Download, Software / 2440 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Asa cum deja v-am obisnuit, va aducem in atentie periodic cateva posibilitati prin care puteti face site-ul dumneavoastra mai mult decat placut vizitatorilor, discutand, pe masura ce se lanseaza, aplicatii si optiuni care sa vina in sprijinul web-designerilor si nu numai.

Pentru astazi, am pregatit cateva astfel de aplicatii si vom incepe cu :

  • Prio

prio O aplicatie utila pentru prioritizarea activitatilor zilnice, intuitiva si usor de folosit, care stocheaza evenimentele in cloud, asa incat este imposibil sa pierdeti lista, aplicatie care contine pe langa simpla insiruire de date si ore, si  reminder-e, cronometre, care va avertizeaza ca trebuie sa faceti respectiva actiune, situatie in care ar fi imposibil sa reusiti sa pierdeti din vedere .

Aplicatia costa pe iTunes 0,99 $ si este compatibila cel putin iOS 8.0, deci poate fi utilizata pentru iPhone, iPad, si iPod touch pornind de la iPhone 5,  si pana la iPhone 6 si  iPhone 6 Plus, deocamdata.

Doritorii , pot descarca aplicatia de la butonul de mai jos:

Prio- descarcare de pe site-ul iTunes
descarcare Prio de pe site-ul iTunes

 

 

 

  • Down for everyone, or just me?

Permite verificarea faptului ca o adresa de web este sau nu blocata tuturor sau este doar o problema locala.

Pentru a verifica aceasta informatie este necesar sa tastati url-ul site-ului care va face probleme, in zona special evidentiata de aici.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.