Kodi, cu bune si cu rele

/ Download / 7052 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Ce stim despre Kodi

Kodi este o platforma care permite accesarea de continut vizual sau audio printr-un singur dispozitiva care poate fi accesatde catre toate dispozitivele dumneavoastra. In esenta este un software open source ( gratuit) ce poate fi utilizat ca si un centru media si care va permite stocarea de continut media pe un singur dispozitiv si accesarea caestuia de la distanta.

A fost lansat initial in 2002 sub denumirea de XBMP (X-box Media Player) iar in 2014 a fost periat si scuturat de scame si scos pe piata sub denumirea de Kodi.

Datorita retelei extensive si accesibilitatii deosebite, Kodi este platforma de departe cea mai accesibila pentru a pune bazele unui sistem de home streaming.

Filme, muzica, clipuri, animatii toate pot fi stocate si accesate de pe orice dispozitiv conectat direct sau prin internet.

 

Ce nu stim despre Kodi

Din pacate, tocmai flexibilittaea de care da dovada Kodi a fost cea care l-a tarat intr-un scandal destul de dificil si neplacut. aparent programul este atat de flaxibil in ceea ce priveste fisierele gestionate, incat poate foarte usor sa fie manipulat in scoputri nu tocmai licite.

Desi este instrumentul perfect pentru diferite activitati ilegale, Kodi insusi, utilizat corespunzator nu este deloc un dispozitiv  fraudulos si nimeni din nici o parte a lumii nu ar putea vreodata sa interzica utilizarea lui, sub nici un fel de argument.

Partea frauduloasa a activitatilor ce se pot efectua cu ajutorul dispozitivului reprezinta eludarea platii taxelor aferente dreptului de autor. Practic dispozitivul permite vizionarea canalelor TV preferate fara a necesita abonarea la acestea, urmarirea programelor sau a filmelor piratate, etc.

Extrapoland activitatile ilicite, au aparut pe piata asa numitele Kodi-boxes, niste cutiute, mini memorii care contin programul propriu-zis. Aceste dispozitive sunt complet ilegale. Ceea ce se stie cu siguranta este ca aceste cutiute nu sunt produse de Kodi si in afara de nume si de platfporma, nu au nici o legatura cu producatorul programului.

Ce poate Kodi

Daca v-a m starnit interesul si  doriti un astfel de program, este foarte simplu, descarcati-l de la butoanele de mai jos:

Descarca Kodi de pe pagina oficiala
Download Kodi from the official site
Descarca Kodi de pe site-ul oficial
Download Kodi from the official site
descarca Kodi de pe site-ul oficial
Download Kodi from the official site
Descarca Kodi de pe site-ul oficial
Download Kodi from the official site

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.