6 aplicatii cu care sa dai boost productivitatii tale

/ Stirile Editiei, Aplicatii mobile / 1391 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Te-ai săturat să te simți neproductiv și să nu poți gestiona eficient timpul? Pentru că trăim o viață tot mai aglomerată și mai agitată, poate fi o provocare să te organizezi așa cum se cuvine, dar nu ai de ce să îți faci griji, pentru că tehnologia poate fi cel mai bun prieten al tău. Există o mulțime de aplicații de productivitate care te pot ajuta cu sporirea productivității, așa că uite câteva care nu trebuie să lipsească din telefonul tău.

Todoist

Este o aplicație populară cu liste de lucruri de făcut care te ajută în gestionarea cu ușurință a sarcinilor și proiectelor pe care le derulezi. Poți crea liste cu task-uri, stabili termene limită și prioritiza sarcinile pentru a te asigura că te menții pe drumul cel bun și îți atingi obiectivele. Todoist permite, de asemenea, să partajezi listele cu alte persoane, ceea ce o face o aplicație ideală pentru munca în echipă.

Evernote

O aplicație flexibilă de luare de notițe care îți permite să scrii și să îți organizezi toate gândurile, notele și memento-urile într-un singur loc. Dispune de mai multe funcții care facilitează luarea de notițe, salvarea paginilor web și chiar înregistrarea de note audio. Cu Evernote, poți seta, în plus, memento-uri și etichete pentru a-ți păstra notițele organizate și ușor accesibile.

Focus@Will

Este o aplicație unică de productivitate care utilizează muzica pentru a te ajuta să te concentrezi și să elimini distragerile. Vine cu o gamă de piese muzicale de fundal, special concepute pentru a spori concentrarea și atenția, ceea ce o face o aplicație ideală pentru oricine consideră că este dificil să rămână concentrat în timp ce lucrează. Poți selecta tipul de muzică care funcționează cel mai bine pentru tine, iar aplicația va ajusta automat tempo-ul și intensitatea pentru a te menține în ritm.

Forest

Nici Forest nu trebuie să lipsească din arsenalul tău, fiind o aplicație care te stimulează să rămâi concentrat și să eviți distragerile. Aplicația funcționează permițându-ți să plantezi un copac virtual, care va crește atât timp cât rămâi concentrat asupra task-urilor tale. Dacă vei părăsi aplicația, copacul va muri, iar scopul este de a construi o pădure virtuală, care servește ca o reprezentare vizuală a productivității și succesului tău.

RescueTime

Merită să descoperi RescueTime, o aplicație de urmărire a timpului care te ajută să înțelegi cum îți petreci timpul pe dispozitivele tale. Aplicația rulează în fundal și urmărește activitatea, oferind un raport detaliat despre modul în care petreci timpul pe desktop și pe dispozitivele mobile. Permite stabilirea de obiective și trimiterea unor alerte atunci când petreci prea mult timp pe site-uri web care distrag atenția, ajutându-te să rămâi pe drumul cel bun și să fii mai productiv.

Hootsuite

Aceasta este o aplicație de gestionare a rețelelor sociale care te ajută să eficientizezi activitățile de socializare. Poți programa și publica postări, monitoriza conturile de social media și să urmări rezultatele, totul dintr-un singur loc. Această aplicație este ideală pentru companiile și persoanele fizice care doresc să economisească timp și să își sporească eficiența în social media.

Pe care dintre aceste aplicații le-ai testat? Poți să-ți împărtășești cu noi experiența!


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.