Cicret, mai simplu nu se poate

/ Gadgeturi, Tehnologie / 3817 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

Cicret, o firma startup franceza, a ales sa utilizeze, ca sa zicem asa „materialul clientului”, pentru cea mai simpla interfata posibila.

In noiembrie 2014, au lansat un video care a bulversat lumea IT, si a generat o puternica  disputa real versus imposibil, prezentand bratara care este capabila sa comunice in timp real cu smartphone-ul dumneavoastra,  afisand pe pielea antebratului un display virtual, perfect vizibil atat in conditii de umbra cat si in plin soare.

Bratara (probabil ca va fi disponibila intr-o gama variata de culori), nu este inca la vanzare, asa cum afirma chiar producatorii pe site-ul lorsolicitand persoanele interesate sa viziteze direct site-ul oficial, pentru a obtine informatii in ceea ce priveste data lansarii, pretul produsului si modul de achizitie.

Firma ofera posibilitatea de a investi in proiect, sume mici, de ordinul a 1$ sau 1 euro, de a deveni distribuitorul lor, sau de a intra in lista de asteptare a produsului.

Prototipul acestei bratari pare sa aiba caracteristicile prezentate in imaginile de mai jos:


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.