Top aplicatii pentru casa ta smart

/ Gadgeturi, Hardware, Stirile Editiei / 3032 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

 Avand in vedere multitudinea de aplicatii  existente atat pe App Store cat si pe Google Play Store, ambele insumand peste 800.000 de aplicatii, este ilogic sa poti spera sa ajungi sa testezi macar jumatate dintre acestea si sa decizi care este cea mai potrivita cerintelor dumneavoastra.

Nici vorba sa ne asumam laurii de a le fi testat pe toate si de a alege versiunea cea mai potrivita pentru gestionarea locuintei dumneavoastra.

Mai jos va prezentam cateva care ni s-au parut mai interesante, mare parte dintre ele gratuite, dintre cele pe care le-am analizat cel putin in parte.  Speram ca printre ele sa gasiti aplicatia cea mai potrivit apentru gestionarea locuintei dumneavoastra.

ninjaSmartThings (gratuita, iOS)

SmartThings isi propune sa faca din telefonul dumneavoastra mobil, telecomanda casei dumneavoastra, a electrocasnicelor si dispozitivelor de securitate, conectand diferiti senzori  si dispozitive la platforma SmartThings.

Pentru inca 300 $, primiti un kit care include hub-ul SmartThings si o gama variata de senzori, care se pot conecta la dispozitivele dumneavoastra  (fie ele cafetiera sau usa de la garaj) si le puteti apoi monitoriza de pe iPhone-ul dumneavoastra. Verisunea pentru Android nu este inca valabila.

Ca si SmartThings, Ninja Blocks fac parte din internetul lucrurilor, si reprezinta mini computere capabile sa stocheze in cloud, si care primesc un semnal de input de la un senzor, in urma caruia reactioneaza in conformitate cu setarile. Pentru aceasta kitul de pornire Ninja Starter Kit se comercializeaza la suma de 199$, senzorii suplimentari avand valori cuprinse intre 5-15$/ buc.

WeMo

Despre produsul firmei Belkin,  WeMo, am mai discutat in cateva randuri. este un set aplicatie+hub valabila atat pentru sisteme care ruleaza Android cat si pentru cele care ruleaza iOS. Are ca si principiu de functionare, programul, comunicand foarte bine cu elementele electrice din casa, permite, conform programului dinainte stabilit, sa se realizeze anumite task-uri anteprogramate sau initiate de miscarea din locuinta. Un senzor de miscare impreuna cu un intrerupator, va vor scoate din portofel nici mai mult nici mai putin decat 80$.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.