Cele mai utile plugin-uri WordPress in 2015-4

/ Download, Web Design / 3863 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...
EditFlow

Plugin-ul permite urmarirea eficienta a site-ului dumneavoastra in ceea ce priveste calendarul editorial,  managementul autorilor  de postari, postarea de comment-uri raspuns  si  multe  altele. Prin intermediul  acestui plugin  puteti sa intocmiti propria  dumneavoastra  strategie  de  continut direct în panoul de control, usor, simplu si mai ales, eficient.

Desi  nu este neaparat un plugin indispensabil, este unul dintre cele mai utile în structurarea eficienta a strategiilor de marketing.

Pentru utilizare eficienta,  Edit Flow necesita  versiuni de WordPress  ulterioare versiunii  3.4.

Doritorii pot descărca plugin-ul de la butonul de mai jos:

Download  EditFlow de pe pagina oficiala WordPress
Descarca EditFlow de pe pagina oficiala WordPress

 

 

Soliloquy

Soliloquy reprezinta cel mai bun editor responsive WordPress care se poate gasi la aceasta ora pe piata. Majoritatea plugin-urilor care ofera posibilitatea de inserare a slide-urilor vor incetini simtitor încarcarea paginilor, ceea ce afecteaza grav SEO.

Soliloquy, in schimb, este si cel mai rapid plugin de incarcare a slide-urilor , permitand incarcarea rapida a acestora la adaugarea pe site. Exista și o versiune gratuita a acestui plugin, care are caracteristici satisfacatoare.

Daca doriti sa va convingeti, am ales pentru dumneavoastra aceste imagini:

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.