Google Maps, Night Mode faciliteaza navigarea pe intuneric

/ Software / 2009 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Un update nou  pentru  versiunea iOS a Google Maps,  promite sa faca mai ușoara navigarea in conditii de luminozitate scazuta, atunci cand afara este intuneric,  reducand riscul datorat utilizarii aplicatiei atunci cand sofati.

UntitledNight Mode, la care puteti opta pentru un display cu luminozitate redusa, ar trebui sa aiba rolul de a va proteja ochii, astfel incat sa nu mai fie supusi efortului de a se adapta de la un ecran luminos, la mediul ambiant, intunecat. Sigur ca nu este o caracteristica deosebita, sau care sa aduca schimbări radicale,  dar este cu siguranta una care va face din Google Maps un navigator  cu  mult mai sigur pentru o mare parte dintre utilizatori.

Utilizatorii care au dispozitive ce rulează Android pot utiliza deja de ceva vreme acest update, care include o serie intreaga de alte caracteristici,  cum ar fi capacitatea de a eticheta reperele geografice pentru a fi vizualizate in harta de navigare, și capacitatea de a edita fotografiile uploadate pe Google Maps, insa de departe cea mai apreciata  imbunatatire,  o constituie Night Mode.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.