Trusa webdesignerului

/ Grafica, Software, Web Design / 2540 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Fie ca abia faceti primii pasi in web designing, fie ca aveti ani intregi de experienta, este neaparata nevoie de o trusa minima de programe care sa va usureze munca, sa va permita crearea de site-uri deosebite cu minim de efort si in timp cat mai scurt.

 

Cel mai util  program pare a fi Webeasy Professional, ultima varianta (10) permite alegerea unui tipar de website dintre sute de astfel de template-uri pe teme variate (o colectie de peste 600 de tipuri de template-uri), fara cel mai mic efort, dar permite si modificarea stilului acestuia, adaugarea de fonturi, link-uri, background-uri, practic fara cel mai mic efort.

 

Folosindu-se  de tool-uri userfriendly, instrumente pe care si un incepator le poate utiliza, acest program permite adaugarea Google Maps pe site-ul creat, situatie in care este mult mai usor si mai comod clientilor site-ului sa acceseze locatia reala atunci cand este necesar.

 

Utilizand acest program, veti avea satisfactia de a reusi in scurt timp , in 3 pasi simpli (alegerea temei, modificarea acesteia in functie de dorintele clientului si publicarea pe net), realizarea unui site de exceptie, chiar daca sunteti lipsit de experienta in webdesign.

 

Daca v-am convins, poate ca nu ar strica sa aruncati un ochi la acest video de prezentare:

Homestead, lansat in 1996, pare sa aiba deja in jur de 12 milioane de utilizatori, facand din Intuit, unul dintre cele mai mari host-uri pentru website-uri, platforma homestead primind numeroase aprecieri pozitive din partea utilizatorilor.

 

Crearea unui site web nu este atat de simpla, ingloband o multitudine de factori de care trebuie sa se tina seama simultan. Homestead este capabil sa va ajute sa tineti cont de fiecare detaliu in parte, oferindu-va pas cu pas posibilitatea de a  alege intre mai multe variante si usurandu-va munca. Homestead permite utilizarea atat online cat si offline, situatie in care puteti sa va continuati munca chiar si in zone unde nu este accesibil internetul.

 

Acest program va ofera accesul catre mai mult de 2000 de template-uri profesionale variate, de la layout-uri pentru diferite business-uri si pana la template-uri de turism si calatorii.

 

Ideea ca Internetul este in continua transformare, este imbratisata de cei care au creat Homestead-ul, astfel incat, orice schimbare efectuata pe site nu este permanenta si se refera strict la zona selectata (nu generalizeaza modificarea pe toate paginile), permitand totodata salvarea instantanee a modificarilor efectuate.

Ideea acestui program este simplitatea, usurarea muncii utilizatorului, revenirea la elementele de baza ale web design-ului, exact ca in video de mai jos:

Web Studio5, destul de usor de utilizat de catre incepatori , dar si de catre avansati, programul ofera tool-uri si optiuni variate care va conduc spre realizarea cu efort minim a unor site-uri de calitate superioara, fie ca sunt site-uri profesionale, magazine online sau site-uri personale, cum sunt blogurile, Web Studio 5 va pune la dispozitie intregul pachet de care aveti nevoie, prezentat intr-un mod foarte accesibil.

 

Daca va doriti explicat mai pe larg modul de lucru cu acest program, am gasit satisfacator acest tutorial :

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.