Cum aleg programul potrivit pentru web designing?

/ Web Design / 2929 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Daca iti doresti sa realizezi partea de web design si grafica unui site, se gasesc o multitudine de programe care iti usureaza munca si iti furnizeaza idei si instrumente care iti permit sa faci un site profesionist, chiar daca esti debutant.

Ca sa nu pierzi timpul testand produsele de pe piata, iti facem cateva sugestii:

Caracteristici:

Pentru a avea un site de nivel profesionist, este neaparat necesar sa fii la curent cu trendurile in materie, iar  site-ul sa fie realizat cu un program care sa aiba caracteristicile web 2.0.web12

De asemenea, programul ales trebuie sa permita inserarea de link-uri, imagini si tag-uri, cel putin un cuvant cheie si tool-uri SEO . Acestea toate fiind necesare pentru promovarea site-ului creat. Ar fi util sa aiba si facilitati de scripting, eCommerce sau suport multimedia.

Daca este posibil, n-ar fi rau sa permita securitate si backup pentru site-ul conceput.

 

Template-uri:

Deosebit de utile, mai ales incapatorilor, aceste „tipare de site-uri” care pot fi modificate dupa dorinta, sunt neaparat necesare.

Aceste template-uri trebuie sa fie usor de modificat, pentru a va permite plasarea continutului in site, fara mare efort.

Cele mai bune programe de webdesign sunt capabile sa ofere sute de astfel de template-uri pe care le puteti adapta nevoilor dumneavoastra.

web11

 

Grafica:

Ar fi util ca programul ales sa aiba o colectie destul de  semnificativa de imagini din care sa va puteti alege icon-urile si imaginile de care veti avea nevoie pentru a „decora” site-ul, suplimentar fata de ceea ce aveti deja, primit de la proprietarul site-ului.

Imaginile trebuie sa permita modificari de dimensiuni , fara a parea trunchiate sau pixelate. N-ar strica un program de editare a imaginilor inclus in pachet, un program care sa permita modificarile imaginilor fara sa para distorsionate.

 

Accesibilitate:

Cu toate acestea, ar trebui ca programul sa fie accesibil, sa se poata usor lucra cu el si sa permita salvarea rapida a modificarilor efectuate in pagina.

Cel mai bun program de webdesign are un layout simplu, insa  permite la fiecare element o multitudine de variante de lucru, astfel incat sa fie accesibil incepatorilor, dar sa permita celor avansati sa isi exploreze limitele, sa gaseasca o varietate mare de solutii, sa le ofere o paleta inepuizabila de alegeri si variante.
Daca sunteti inca indecisi, cititi review-uri despre diferitele programe de web design si aflati cat de utile va pot fi, inainte de a cumpara sau de a testa vreunul.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.